4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > OPEL > Se pot repara servodirectiile?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Se pot repara servodirectiile?

In principal ma intereseaza servodirectii de Opel Vectra C 2003 2.0dti... Daca stiti pe cineva ar fi perfect dar daca nu, astept macar un raspuns daca ar putea fi reparate sau nu!

 

Va multumesc!
A intrebat Calloo (1,410 puncte) acum 12 ani in categoria OPEL
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat Calloo (1,410 puncte) acum 12 ani

editat de Calloo acum 12 ani

Am primit - pentru ca nu cunosc defectul servodirectiei? Daca il stiam atunci schimbam aspectul intrebarii si ziceam daca pot repara acea defectiune de la servo....Cum nu stiu.. ma intereseaza daca in GENERAL se pot repara sau nu exista nimeni care sa se ocupe si de ele...

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani Salut!
Servodirectiile se pot repara,de fapt reconditiona,depinde care e defectul.In cazul tau care e problema?

Comentarii:

A comentat Calloo (1,410 puncte) acum 12 ani nu stiu exact care e defectul...stiu doar ca uneori merge iar uneori nu...daca stiam exact defectul dadeam pe google...dar vroiam sa stiu daca in general se mai pot rconditiona/repara etc..pentru ca un mecanic la care am fost mi-a zis ca nu...si eu nu prea as crede ca exista o piesa sau un ansamblu de piese care nu se poate repara...
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani E cumva servo-electrica?
Daca zici ca pierde lichid uitate la garnituri si tot ce tine de pierdut,verifica tot circuitul.
P.S.Daca nu te descurci mergi la un mecanic care are idee ce e acolo.
0 voturi
A raspuns oNu (6,910 puncte) acum 12 ani ai ulei in vasu de la servo???

Comentarii:

A comentat Calloo (1,410 puncte) acum 12 ani pai...am avut o servo care a ramas fara ulei...de fapt era undeva pe la jumatate...nu stiu aceea daca o pot repara...si mai am una acum pe masina care nu a curs o picatura de ulei din ea...dar cand merge cand nu.... Si sincer a 3-a servo numai imi iau..toate astea in mai putin de 10 luni...si nu foarte multi km..
–2 voturi
A raspuns verla (1,030 puncte) acum 12 ani Folii tunning si protectie auto - Verla printshop
T:  0264-592.031
M: 0729 993.895

tehnic@verla.ro

http://www.verla.ro/folii-tunning.html

Comentarii:

A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Realizezi ca ai pus cam multi de "N" in cuvantul "tuning", nu?
0 voturi
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 12 ani Sigur ca se pot repara, primele componente care cedeaza intr-un sistem hidraulic sunt garniturile. Se inlocuiesc. (presupun ca e hidraulica servodirectia de Vectra)
La mine a fost o garnitura a pompei, intra aer in instalatie si mergea prost, mai mult de loc. Am avut costuri zero, dar a fost greu de demontat, acces foarte inghesuit. Parerea generala e ca nu e voie sa te atingi de o pompa "defecta", trebuie inlocuita. Dupa ce o demontezi iti dai seama ca greu s-ar putea strica acolo ceva. De obicei sunt proiectate "bullet proof".
0 voturi
A raspuns volodin69 (220 puncte) acum 5 ani Fara o diagnoza clara a problemei, nu puteti primi un raspuns pe masura. Veniti cu argumente asupra problemei si vi se va da o solutie. Suntem toti oameni, altii mai priceputi, altii nu, dar fara o informatie clara, un raspuns generalist/evaziv nu va va satisface dorinta de a repara acel ansamblu servo... care este construit din mai multe componente. Deci... despre care din componente este vorba??? Asta spun...
De exemplu:
Intrebarea - "vreau sa imi repari directia la masina... trage dreapta. Unii ziceau pe forum ca tb reparat, ca e ceva cu unghiul de bracaj"  
Raspunsul - "Bine, iti fac masina sa traga stanga un pic mai mult, deci, o sa iti desumflu si cauciucul de pe stanga! Multumit?"