4Tuning.ro > 4Tuning Help > RAR - Registrul Auto Roman > O sa am probleme daca montez s...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

O sa am probleme daca montez servodirectie?

Masina mea este un Talbot Solara din anul 1980 care a venit fara servodirectie, desi aceasta optiune era valabila la celelalte versiuni de "top" . Intrebarea mea este : o sa am vreo problema la ITP, RAR daca montez servodirectie? precizand ca servodirectia nu va fi cea originala ci una adaptata (cu cat mai putine modificari posibile bineinteles) ... In principiu m-am informat si cred ca ar potrivi cea de Opel Ascona C dar inainte sa o cumpar as dori sa stiu cat de legala e modificarea.

Multumesc,
A intrebat danny125 (730 puncte) acum 11 ani in categoria RAR - Registrul Auto Roman
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

–5 voturi
A raspuns drifft (1,850 puncte) acum 11 ani sall man...nu vreau sa te enervez...dar mai pune cativa ,,coco,, deoparte si ia-ti o masina mai nou cat de cat...nu are rost sa investesti bani in ea...iti recomand un opel astra G sau altceva...sper ca nu te-am enervat... :D sorry

Comentarii:

A comentat danny125 (730 puncte) acum 11 ani Raspuns tipic, arunc-o la fier vechi si ia alta. Masina asta inseamna ceva mai mult pentru mine decat un simplu mijloc de transport.E o masina rara chiar foarte rara in Romania, e pacat sa ajunga la fier vechi. O sa urmeze o reconditionare si cateva upgrade-uri .
Mersi de raspuns oricum, mai astept sfaturi de la cei care au facut asa ceva sau au habar. Ma asteptam si la astfel de raspunsuri.
A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 11 ani @drifft
Sa nu te superi, nu o spun cu rautate, insa daca toti am gandi asa, pe strazi nu mai vedem absolut nimic altceva decat BMW, Audi, VW si Dacii (Logan).  Tot ce e mai vechi, mai rar si mai deosebit sa dispara, nu? Nu ar trebui sa ne intereseze masina omului (putea sa aiba orice tip de masina), pe noi ar trebui sa ne intereseze problema acestuia.
On: Din cate stiu, cum a spus si colegul kenel, nu scrie nicaieri daca ai sa nu servo-directie la masina. Daca directia o sa functioneze corespunzator dupa ce ai montat servo direstia, atunci nu ai probleme. Totusi, intreaba intai la RAR despre aceasta problema. O zi buna!

Cel mai bun raspuns:

+3 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani daca acele masini au avut montate din fabrica servo-directie, cum ai zis, atunci nu prea ai cum sa ai probleme pt ca in carte nu scrie nicaieri ca ai sau nu servo pe masina.
la rar trebuie sa intrebi exact dar nu cred ca sunt probleme

Comentarii:

A comentat danny125 (730 puncte) acum 11 ani Asa ma gandeam si eu ca nu ar trebui sa fie vreo problema, dar na cu legistlatia din romania unde unele legi se bat cap in cap nu putem fi siguri. Am sa le trimit un e-mail celor de la RAR sau o sa intreb pe cineva de la o statie ITP, banuiesc ca si ei ar trebui sa stie, multumesc frumos pentru raspunsuri la toti.

Alte raspunsuri: (4)

–1 vot
A raspuns nat04u (22,630 puncte) acum 11 ani In cartea masinii nu este mentionat nicaieri de servodirectie..intrebarea pt cei de la RAR nu-si are rostul...Cat despre masina ta cred ca este una rara si trebuie reconditionata si tinuta pe drumurile noastre multi ani de acum incolo...Iti doresc succes si sa te bucuri de ea!

Comentarii:

A comentat danny125 (730 puncte) acum 11 ani Multumesc frumos, asta si am de gand sa o reconditionez cat de bine pot si sa o tin cat mai mult timp pe drum.
+1 vot
A raspuns matzawv (2,500 puncte) acum 11 ani nu are treaba rar-ul cu servo al tau.Bafta la reconditionat
0 voturi
A raspuns koln (160 puncte) acum 6 ani Te salut.De ceva vreme si eu sint posesorul unui Talbot Simca din 1980.Suna.ma la nr.0734107607 pentru a discuta despre masinile astea vreau sa o reconditionez si eu...
0 voturi
A raspuns volodin69 (220 puncte) acum 5 ani De acord cu kenel. Si de acord cu tine, o masina poate fi salvata si modificata in limita legala, cat si a sigurantei tale, care o conduci. Nu se uita nimeni la cateva modificari putin vizibile. Functionarea la r.a.r si i.t.p., respectiv verificarea cinstau in evaluarea franarii, a jocurilor, a noxelor etc, deci nu exista vreo problema deosebita. Succes, tuturor celor care pot reinvia "rable care ar trebui sa dispara" sau cum spunea colegul de discutie cu frustrari asupra existentei masinilor vechi... si ca sa ii dau replica exact si conform: ce parere are colegul care ameninta cu "remat-ul" despre masini NOI, care au dpf off sau modificari facute la colt de strada (tuning in serviceurile de telefoane mobile) si umplu strada de cocs in fata noastra???