4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > PEUGEOT > problema cu inchiderea central...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Problema cu inchiderea centralizata?

Salut..am un peugeot 407 de 2 ani..am avut probleme cu el dar am reusit sa le repar..acum am o problema cu inchiderea centralizata la usi...inchid usa soferului si cand apas pe cheie sa incui masina se descuie la loc ca si cum nu e usa inchisa complet..daca o trantesc bine de vreo 4 ori se incuie.....nu ii dau de cap de unde ar putea fi defecta...

A intrebat daniel.zota (360 puncte) acum 11 ani in categoria PEUGEOT
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Switch yala defect. Nu simte cand se incuie usa si in consecinta da comanda de dezarmare blocaj usi.
In interiorul yalei usii este un intrerupator mic ( switch) care trebuie curatat in prima instanta sau inlocuit. Cere niste degete abile pentru reparatie..
0 voturi
A raspuns WSY (430 puncte) acum 11 ani Da,este posibil si microintrerupatorul dar ar putea fi si un simplu contact imperfect la prizele de pe circuit,sau la pasajul de trecere dintre usa si caroserie unde e posibil sa ai intradevar o priza de legatura,se verifica si se curata cu spray sau alcol tehnic.
0 voturi
A raspuns daniel.zota (360 puncte) acum 11 ani am umblat la yala usei dar e prea complicat..o sa incerc pas cu pas sa o demontez sa vad ce are...usa se inchide normal dar tot nu gasesc butonu ala care ar trebui sa imi arate in bord ca usa este inchisa..ms ptr rasp.