4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > problema la inchiderea central...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Problema la inchiderea centralizata e 46

am o problema care nu prea reusesc sa o rezolv ..am un e 46 din 99 si nu imi merge inchiderea din cheie ...la inceput se deschidea cad vroia si se inchidea din prima ,dupa ceva timp doar din cheia de la sofer ,acum as vrea sa fac sa mearga si nu stiu cum  din cheiea de la usa din stanga  odata merge de 10 ori nu,.......?
A intrebat cristi1782 (150 puncte) acum 13 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 13 ani Daca este vorba de inchiderea din telecomanda cheii,se verifica bateria ,de preferinta de un electronist pentru a verifica circuitele.Uneori de la socuri ,telecomanda se defecteaza sau nu mai fac contact butoanele.
Daca este vorba de inchiderea manuala cu cheia in butuc,atunci este defect switchul din usa ,Verificarea si depanarea cere si ea mana calificata.
+2 voturi
A raspuns phanes (6,580 puncte) acum 13 ani Am un prieten cu un e46 din 2000 si tot cu inchiderea are probl... a schimbat vreo 3 seturi de butuce de s`au saturat si mecanicii de caste ori se duce la ei(si tot nu-i merge_... inchiderea din telecomanda nu-i merga, la ceie e la noroc... cand sa o incuie, se inchide... dar la descuierre, odata ce a rasucit cheia tre sa si traga de portiera instantaneu. k se incuie masina la loc...l`a tot dus la reprezentanta, verificat electrik, schimbat butuce, cheie... tot asa face...  omu sa sat si o lasa asa... omai tine masina cat o mai duce...asa o zis... + k nici bordu nu`i merge... se aprind luminile, dar nu`i merge nici un ac ind... noroc k are beemeru full cu piele, tv, nav, etc. si ii arata acolo comp d bord... viteza, cons... in rest schimba dupa ureche si alimenteaza "cu calcul" :)) Acu nu vreauy sa te sperii, sper k sa iti rezolvi probl... eu zik sa il duci direct la ei k e46le e plin de electrice si baietii "specialisti din cartier" sa nu tew incurce mai tare...  Parerea mea...