4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > RENAULT > Feedback Renault Clio III 1.4 ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Feedback Renault Clio III 1.4 16v ?

Va salut. Intentionez sa cumpar o masina de oras. Precizez ca 90% din km parcursi cu aceasta masina ii voi face in oras. As vrea sa stiu care sunt + si care sunt - Renault-ului Clio III . Ca si motorizare m-as orienta spre 1.4 16v si 1.6 16v. Ma intereseaza care e dinamica masinii, consumul si costurile de intretinere. Multumesc.

Imagini atasate

A intrebat nego101 (380 puncte) acum 11 ani in categoria RENAULT
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani sall , vei face o afacere buna , masinile sunt foarte fiabile , cat despre costurile de intretinere nu mai vb , sunt accesibile aproape oricui pot spune chiar mici , insa consumul va fi ceva mai mare insa nu de speriat , ti as putea da si o cifra insa nu vreau sa ti spun ceva eronat deoarece depinde de orasul in care te afli cat de aglomerat este si altele , dar una peste alta este o masina buna , fiabilitatea cred ca o defineste , bafta!!!

Comentarii:

A comentat nego101 (380 puncte) acum 11 ani Eu locuiesc in Pitesti. Ai mei au de 5 ani un logan 1.6 mpi si la un stil de mers linistit am un consum foarte bun cu el. Cred ca si clio se va comporta lafel. Multumesc de informatii.
+1 vot
A raspuns LFS_mihai (31,070 puncte) acum 11 ani Faptul ca aceasta masina a castigat premiul masina anului 2006 in Europa spune multe, nu am avut ocazia sa conduc un clio 3 ci doar sa-l vad in atelierul unde am lucrat, aici am constatat ca spatiul compartimentului motor este destul de inghesuit. Mai spun ca la atelier nu au venit clio 3 inafara de revizie.
Dupa parerea mea este o masina cu estetica atragatoare, fiabilitate buna si costuri de intretinere scazute, deci bafta la achizitie.

Comentarii:

A comentat nego101 (380 puncte) acum 11 ani Multumesc de informatie. Aproximativ la acelas an\pret am gasit si Megane. Este lafel de laudat ca si Clio? Am mers intr-un Megane Sedan si mi-a placut cum mergea...
A comentat LFS_mihai (31,070 puncte) acum 11 ani imi pare rau de raspunsul intarziat, de magene iti pot da impresii doar la megane I (masina personala) per total masina foarte buna, consum mic intretinere acceptabila, la megane II nu stiu foarte multe daca vrei diesel iti recomand dCi 1.5 110 sau 1.9 dCi 130 , cele pe benzina tind sa cred ca sunt submotorizate.
A comentat nego101 (380 puncte) acum 11 ani Salut. Ma intereseaza doar Megane 2 1.6 16v benzina si clio 3 1.4 16v si 1.6 16v. De diesel ma feresc...