4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > SKODA > Ce acte trebuie sa aiba o masi...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ce acte trebuie sa aiba o masina de Ungaria pt inmatriculare in RO ?

Salut !

De curand am luat la o varianta o Skoda Octavia , an 2003/05 , motor 1.4 16v , cod motor BCAxxxx . Este EURO 4 masina ? sau Euro 3 ?

Pe actele masinii nu scrie absolut nimic, este adusa din Ungaria, am doar un brif verde , format din 3 parti , adica cat un buletin de indentitate si se pliaza inca de 3 ori marime , doar atat am la masina. De unde am luat-o eu tipul acela mi-a spus ca cealalta parte (cartea presupun) , ramane la ei in Primarie si se salveaza in baza de date pt radiere. Mie pe talonul acesta imi apare cand a fost radiata masina . Cu talonul acesta pot inmatricula masina in Ro ? Imi mai trebuie si altceva ? Masina are deja primul set de numere rosii , scoase in Hunedoara . Stiu ca la nemti , era brif mare si brif mic , in Austria brif galben , iar pe Ungaria ce trebuie ??

Astept raspuns . Multumesc.
A intrebat AG-97-GDF (2,240 puncte) acum 11 ani in categoria SKODA
Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani nu stiu cum e cu actele de ungaria, dar iti pot spune ca masina sigur este eruo 4, la motorul si anul respectiv, taxa mica
0 voturi
A raspuns EVenelinno (140 puncte) acum 11 ani Daca ai primit un talon mic de culoare roz, este ca un card de bancomat e in regula, ai totul pt inmatriculare, si masina e EURO 4 .

Comentarii:

A comentat Gabago (300 puncte) acum 11 ani evenelinno talonul roz am inteles ca este daca iei numere provizorii de ungaria! daca nu iei tre sa dai declaratie ca ai adus o pe trailer
0 voturi
A raspuns AG-97-GDF (2,240 puncte) acum 11 ani Este verde inchis , si are 3 parti de deschidere.
0 voturi
A raspuns Gabago (300 puncte) acum 11 ani ai reusit ceva cu imatricularea si eu sunt tot in situatia ta am luat o masina de ungaria si nu am decat ala verde de se deshide in 3 parti atat si am luat azi primu rand de numere rosii, si ala de akolo mai cerea un talonel mic altu decat asta da pana la urma mi-a dat! daca afli ceva anunta ma si pe mine te rog ! sunt tot din aRGES

Comentarii:

A comentat AG-97-GDF (2,240 puncte) acum 11 ani Pai esti din Pitesti ? Ce masina ai luat din afara ?
0 voturi
A raspuns Gabago (300 puncte) acum 11 ani nu din mioveni am luat un ford focus din 2008 de la un samsar din zalau si nu am decat aia verde de se dechide in 3 ca tine,zice ca aia e si carte si talon !

Comentarii:

A comentat AG-97-GDF (2,240 puncte) acum 11 ani Exact asa am si eu la fel, se sperie lumea ca nu ar fii Euro 4, ca lipsesc acte, etc. Altceva mai ai la masina ? Ai avut numere de Ungaria ? Ca eu am avut deja rosii si nu stiu ce sa fac.
0 voturi
A raspuns Gabago (300 puncte) acum 11 ani eu am avut de ungaria,azi i-am luat rosii, a ta stai linisit iese sigur euro 4 e vorba de acte ca cica s-ar putea sa ne mai trebuiasca un act !
0 voturi
A raspuns Gabago (300 puncte) acum 11 ani uite noi avem prima poza brieful ala dar pe net si la politie balmajau aia ceva de ala din a 2 a poza

Imagini atasate

0 voturi
A raspuns Gabago (300 puncte) acum 11 ani mergi si tu maine la politie sau la fetele alea la acte si intreba si da mi si mie raspunsu aici pe forum sa stiu si io ce am de facut !

Comentarii:

A comentat AG-97-GDF (2,240 puncte) acum 11 ani Talonul ala mic ar fii ceva de genu, ca are RAR valabil din cate am inteles, asta semnifica, sa vad ce rezolv si iti dau raspuns.
A comentat Gabago (300 puncte) acum 11 ani da asa am inteles si io ca e itp trecut pe el,astept raspuns.bafta si mc !