4Tuning.ro > 4Tuning Help > RAR - Registrul Auto Roman > Ce acte trebuie sa aiba o masi...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce acte trebuie sa aiba o masina inmatriculata in RO ?

Intentionez sa cumpar o Dacia Super Nova si vreau sa stiu ce acte trebuie sa aiba si ce acte trebuie sa fac eu cu cel care o vinde ( nu este proprietar dar mia promis ca proprietarul ii va trimite fiscalul si el mi'l va da mie.).  Cum pot sa merg legal fara sa achit taxa asta nenorocita ? 

 

 

Multumesc mult pentru viitoarele raspunsuri !

A intrebat vev3ritz01 (470 puncte) acum 11 ani in categoria RAR - Registrul Auto Roman
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns bobo2013 (15,590 puncte) acum 11 ani :))))  sigur iscal nu vei mai vedea daca nu ti-l da pe loc....faceti act de vanzare cumparare cu fisa de inmatriculare intre tine si proprietarul din acte si o copie dupa buletinul proprietarului apoi sa iti dea fisa de inmatriculare stampilata acolo jos unde e numele proprietarului si un certificat fiscal....ca sa scapi de taxa trebuie daca vrea proprietarul sa iti faca o procura de circulatie alta sansa nu ai...deci actele care iti trebuie ...CONTRACT VANZARE-CUMPARARE; FISA DE INMATRICULARE STAMPILATA DE PRIMARIE; CERTIFICAT FISCAL , COPIE DUPA BULETINU PROPRIETARULUI, CARTEA + CERTIFICATUL MASINII ASIGURAREA ITP SI ROVIGNIETA ...ASTEA SUNT CA SA FIE TOTUL OK ....

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani salut ! daca proprietarul ii da lui fiscalul inseamna ca deja el a facut act de vanzare cu proprietarul +fisa de radiere , iar el nu poate sa ti dea tie fiscalul asa cum la luat trebuie luata in evidenta la primarie pe numele lui apoi act de vanzare cu tine si apoi sa ti elibereze el tie fiscal , ca pe fisa de radiere si pe fiscalul care il primeste de la proprietar e trecut numele lui , tu nu faci nimic cu proprietarul de pe acte , act si fisa radiere decat cu cel de la care o iei !!! bafta!

Comentarii:

A comentat italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani iar ca sa fentezi taxa este deajuns sa nu fie trecut pe talon instrainat catre numele lu ala de o iei sau numele tau , daca e complectata aceea rubrica nu lua masina e plin netu de supernove!!! procura sa fi sigur ca nu ti face proprietarul !!! dar daca nu scrie pe talon nu ai treaba !!!