4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > ce parere aveti despre VW pass...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce parere aveti despre VW passat b5?

A intrebat alyx91 (340 puncte) acum 11 ani in categoria VOLKSWAGEN

editat de asandulescu acum 11 ani

Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 11 ani legat de mototrizari sunt ok. la capitolul suspensie si directie nu prea sunt multumit de ceea ce ofera iar ca design arata foarte bine, elegant,  are stil

Comentarii:

A comentat Driver09 (49,100 puncte) acum 11 ani Intr adevar suspensie fata foarte slaba(ma refer la brate nu la amortizor-arc) si foarte scumpa.Un kit bun de brate+capete de bara e peste 1000 de lei.
A comentat bogzy15 (240 puncte) acum 11 ani nu este adevarat! daca ai bani si iti permiti sa pui un lemforder ca brate,4-5 ani nu ai probleme cu ele!stima
A comentat Driver09 (49,100 puncte) acum 11 ani Cred si eu ca te tine 4-5 ani daca faci  in jur de 15000km pe an.
Am masina de aproape 4 ani iar dupa ce am cumparat o am schimbat tot kitul(stii ce intra in kit) am pus swag totul a costat 1500lei.Bratele superioare si cele inferioare + cele de la bara stabilizatoare s au dus in  aprxoimativ 60.000km adica 2 ani si nu pe drumuri proaste+ ca nu is genu` care trece prin gropi cu viteza.
Asa ca stiu de ce am scris ca e proasta suspensia fata in postul anterior.
A comentat y22dtr (260 puncte) acum 11 ani eu am passat si te contrazic ca multilink-ul este slab!!!daca pui nou si de calitate 200000 nu ai ce face!!!trw sau lemforder
0 voturi
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani O masina stilata pe care si-o poate permite si un cetatean de clasa medie, cu motorizari fiabile, mai ales diesel-urile!
Este o masina de familie care chiar merita fiecare banut!
Pe partea estetica, foarte frumoasa, consum redus, punctul slab fiind suspensia care dupa ceva km facuti nu mai e la fel de stabila ca la inceput!
0 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 11 ani Masini bune, dar destul de scumpe la piese. Avand in vedere anii si km care de cele mai multe ori sunt 300-400k reali este o masina in care inevitabil o sa bagi bani. Pretul pieselor nu este tocmai mic, sa nu uitam totusi ca a fost o masina de lux cand a aparut cu un pret de achizitie de peste 20 000euro.
Suspensia este extrem de confortabila, dar are si un pret, este complexa si riscul de a se strica este mare.
+4 voturi
A raspuns duda_km5 (730 puncte) acum 11 ani Raspuns : TANC !
+1 vot
A raspuns ms99ass (5,440 puncte) acum 11 ani Cat timp amortizoarele fata sunt bune, iar bratele nu bat, e ok suspensia multi-link.
Si chiar daca ar fi probleme cu bratele, bucsele acestora se pot schimba separat la un pret mult mai mic decat un kit complet. Normal ca nu vor tine zeci de mii de km, dar nu stiu cati cumpara kit-uri originale lemforder.
Ca o mica completare, kit-urile de pe net, cu preturi intre 700 si 1000 ron sunt de 2 lei. Decat din alea, mai bine se schimba doar bucsele.

In privinta motorizarii, recomand motorizarile pe motorina 1,9 110 si 116 cp (si motoarele pe benzina sunt ok, dar cine isi ia passat, face cel putin 10.000 km pe an, parerea mea).

Ce nu imi place la Passat B5 este calitatea plasticelor din interior. Pt o masina din clasa premium, cam lasa de dorit interiorul. Desigur, anumite dotari din clasa Highline compenseaza (scaune sport cu alcantara, incalzire in scaune, volan 3 spite imbracat in piele, pilot automat etc.). Decat un Passat fara dotari, mai bine un Golf 4 cu dotari bune:)
0 voturi
A raspuns Sigvili22 (2,030 puncte) acum 5 ani Nu știu. Azi era și mâine nu mai e. Mergea perfect. Ușor alta denumire iar trebui. Atât. Și o fata. Sau un băiat. Dumnezeu cu tine! Pa.