4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > toba sport pe diesel?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Toba sport pe diesel?

deci am un passat 3BG Variant din 2003, are 74Kw. 1.9 TDI

vreau sa-i modific putin sunetul evacuarii. Dar nu vreau sa-i scot catalizatorul, vreau sa schimb cat de simplu se poate, fara sa afecteze masina, sau pe altii. In momentul de fata nu scoate fum negru nici in turatii mari.

Ce imi puteti recomanda pentru a accentua putin un sunet mai frumos de Turbina?
A intrebat ecsTazy (980 puncte) acum 10 ani in categoria Tuning exterior
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 10 ani pt un sunet cu adevarat frumos recomand schimbarea traseului,pt un sunet...CU O TENTA sport,finala sport...toba sport pe diesel nu se aude ca pe benzina...se ba auzi foarte putin schimbat...
–1 vot
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani doar daca in anulezi finala si  sudezi un capat dala de la 1 mil - 3 mil la finala ti se va schimba sunetu !!! se v-a auzi mult mai sportiv ... daca schimbi evacuarea cu totu  se va auzi si mai bine .. dar daca te ocupi tu o sa ai parte de mai mult fum in spatele tau ... dar daca te duci la cineva care se ocupa iti va da un sunet foarte misto cu 3-4 mil dar asta include toba d la el finala tot tot tot chiar si modificarea bari daca vrei tot el ti-o schimba ... era un tip smecher tare prin buc care doar cu asta se ocupa ... daca vrei iti pot lasa nr de tel !!!!!!!!! e nr 1 pe asa cv .. tobe sport pe diesel !!!!!!!
0 voturi
A raspuns ecsTazy (980 puncte) acum 10 ani hmm inteleg, ma voi interesa oricum mai bine...oricum deocamdata n-am nici bani de investit in asa ceva, dar va urma si de asta intreb, ptr ca vreau sa iasa ceva frumos si "sanatos" pentru masina :)