4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Ce pareri aveti despre motorul...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce pareri aveti despre motorul 1.6 SR de la golf 4?

Salutare! Sunt curios daca mai sunt si alte persoane pe acesti site care detin un astfel de vw golf, de cat timp? cam ce probleme au avut daca au avut, cum se comporta in general acest motor.

Eu il am de 1 luna si 2 saptamani, modelul din '98, dupa ce am facut 2000 de km cu el de cand l-am luat mi-a crapat o bujie. L-am dus la un service local, si mi-au schimbat bujiile. S-a schimbat mersul...in rau, adica daca o lasam in a 2 a sa mearga din relanti mergea in suturi, consumul crescuse cu aprox 1,5 l, deci jalnic. M-am dus iar la service, de data asta la unul autorizat. Am schimbat iar bujiile de data asta, mi-au recomandat cei de la service, chiar daca sunt ceva mai scumpe(cam de 4 ori pretul bujiilor anterioare, 65 lei bucata) denso, iridium power. Cand am iesit din service, alta treaba, alt mers. Cam atat. Acum sunt curios parerile altora despre acesta masina. Va multumesc!
A intrebat Nonosu (1,390 puncte) acum 11 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns Cezar1 (5,680 puncte) acum 11 ani SR e destul de bun, FSI e de evitat..probleme cu injectoarele,etc..
In legatura cu bujiile,ce sa zic..nu te mai du la mecanicul ala care ti le-a gresit,eu am pe a mea Ngk Iridium made in Japan, am  motorul1.6 16v  de 105 cai si ruleaza foarte bine, consum mic si comfortabila.
Dupa mine..e o masina reusita,o am de 3 ani si inca imi place.
+1 vot
A raspuns coaje valentin (1,850 puncte) acum 11 ani este cel mai bun motor de la golf pe benzina, dar dupa cum stii si tu depinde si cum a fost folosit si ingrijit, sunt putini cei care au grija de masini si le intretin.
0 voturi
A raspuns miugabriel1979 (250 puncte) acum 7 ani Salut am și eu un golf 4 benzina 1.6 an 1999 și am o problema ca nu se mai accelerează când opresc motorul și se încălzește dar nu tot timpul ai idee ce ar putea sa aibă. Multunesc