4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Conducere fara carnert?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Conducere fara carnert?

Salut,

Vreau sa va intreb daca pot conduce o masina de drumurile publice, daca inca nu am primit carnetul, miercuri 17.oct.2012 am luat orasul, insa nu am primit nici o dovada ca am luat, vreau sa stiu daca pot circiula in lipsa carnetului pe drumurile publice , cu masina de categoria B,

MS
A intrebat dani06 (130 puncte) acum 11 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+9 voturi
A raspuns Livius_27 (17,670 puncte) acum 11 ani Teoretic nu...ca daca te opreste politia nu are ce numar de permis sa verifice....Nu exista lege clar in sensul asta...Eu am condus fara dovada sau permis cand am luat carnetul ...dar nu m-a oprit politia...Du-te mai bine si ia-ti dovada...

Comentarii:

A comentat Crystiano8 (5,000 puncte) acum 11 ani Dovada nu ti-o da polististul dupa ce ai luat traseul/orasul te duci tu a 2a zi la sediu pol unde ai depus dosarul si le ceri sa iti dea dovada..nu te risca aiurea sa te alegi cu un dosar penal ca nu mai ai tu rabdare sa conduci pana primesti permisul/dovada
–4 voturi
A raspuns dani06 (130 puncte) acum 11 ani Pai sti care ii faza ciudata, Seful unei secti de politie imi spune ca am voie sa circul si fara permis pana imi ajunge, instructorul imi zice ca nu, dar maine vrea sa sun la ce de la permise sa ii intreb.

MS

Comentarii:

A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 11 ani nu mai e nevoie sa suni,. faci cum a zis Crystiano, te duci si iti iei dovada, dureaza 2 min si stai fara stres, de unde sa stie politistu daca te opreste ca tu ai luat permisu dar nu ti l-a dat?cum ii dovedesti....
A comentat Livius_27 (17,670 puncte) acum 11 ani Pai da,sa zicem ca ai voie,dar daca te opreste politistul el nu stie ca tu ai fost admis...ca nu ai niciun numar de permis sa ii arati...si pana una alta poti sa te trezesti cu dosar penal...chiar daca iti da apoi NUP pe motiv ca aveai permis,totusi stai cu stres si timp si nervi consumati
0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani de ce sa suni cand trebuie sa mergi acolo sa il ridici!!! e cel mai bine, mergi si ridica-l dupa minim 24 de ore.iar daca nu este gata iti elibereaza o dovada.
ps: nu mai sta asa, dc te mananca talpa mergi si fa rost de dovada sa fii in regula!!!!
+4 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Problema testata pe pielea mea,am luat orasul,am coborat din masina de examen si mam urcat in alta,apoi m-a oprit politia.
Simplu,nu exista nimic in baza de date,am fost invitat la sectie.
Acolo m-au inteles pana la urma,domle e inainte de sarbatori etc de abia am luat si eu permisul,am scris o declaratie si am plecat.
Am condus in continuare fara permis,intr-o saptamana mi-a adus posta permisul,urmatoare zi amenda. 2 puncte din start pentru ca am condus fara sa am permisul si nu l-am putut prezenta.
Depinde peste cine dai,te poate lega si iti face dosar penal,poate sa te ia la sectie dar cu amenda si puncte asa de le inceput ramai fara discutii.
Mai bine fa cum au spus colegii,mergi ia o dovada e gata in 5 minute plus cat astepti la rand,te duci la dprciv de care apartii si trebuie sa te duci la ghiseul permise de conducere,iei dovada si ai liber sa circuli.
Permisul trebuie sa ajunga in 15 zile lucratoare,in practica ajunge de la 3 pana la 2 saptamani.

Comentarii:

A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani eu nu va inteleg fratilor.permisele sunt gata dupa minim 24(48 sigur) de ore de la castigarea concursului de traseu. mergeti la permise auto si ridicativa permisul personal, nu asteptati prin posta!eu nu inteleg treaba asta cu posta..de ce sa astept sa imi vina prin posta 15zile cand pot sa il ridic personal dupa maxim 2zile?!?!?!  
ps: d-le stefan credeti ca acel politist de cand a iesit din tura imediat a depus si actele?acestea dureaza minim 24 de ore pana sunt procesate in sistem.cum sa cobori din masina de scoala si sa te urci in alta? bucura-te ca nu ti-au deschis dosar penal pt conducere fara permis! multumeste-le la acei tablagii, ca cica asa se numesc mai nou..multumeste-le ca nu te-au nenorocit!!!
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani @kenel:in ro am fost oprit de 3 ori de politie,de 2 ori fara permis si o data in situatia de mai sus.Recunosc ca puteau sa ma frece cum vroiau ei,si ai dreptate ca am scapat ieftin.
Eu am tot fost si am facut scandal la ghiseu,mereu mi sa spus ca daca e gata nu ajunge la ghiseu ca trebuie sa fac cerere si bla bla.Am mers asa cateva zile,apoi am platit pctele amenda si asta basta.
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani da de unde esti?  asta-i romania, tara in care traim cu birocratia de kkt..personal, oricat m-ar manca talpa nu as urca pe o masina pana nu as avea plasticul in mana..am stat 18 ani fara acel plastic, mai pot rabda inca 2zile sau 16.
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani @kenel:In piatra neamt si roman am circulat in modul asta,asa cum ai spus si tu ma manca tare de tot talpa,apoi mia mai trecut.
0 voturi
A raspuns codrinn1337 (3,610 puncte) acum 11 ani poti sa mergi cu masina a doua zi dupa ce ai luat orasul, ca sa aiba timp politistul sa ajunga la sediu si sa te bage in baza de date pentru emiterea dovezii daca vrei sa o iei. poti sa mergi fara dovada si iei amenda pentru neprezentare documente

Comentarii:

A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani ideal inceput,sa iei puncte+amenda din prima zi dupa ce ai dobandit permisul....chiar asa rau roade talpa:-?
A comentat codrinn1337 (3,610 puncte) acum 11 ani el face ce vrea, eu doar i-am raspuns omului la intrebare, personal nu recomand, decat sa iei 2 puncte si 120 de lei amenda, mai bine stai linistit o saptamana si de banii aia iti pui benzina si te plimbi pana te linistesti ...
+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Dupa 18 ani de viata nu mai puteti avea rabdare o saptamana pana va vine permisul acasa ?

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Nici nu sti cat de grea e acea asteptare :D...stiu din proprie experienta.Am dat traseul intr-o vineri(5 august) si mi-a dat permisul dabea luni.
A comentat Claudiu.aka.Clappy (660 puncte) acum 11 ani Lasa ca si eu am luat traseul tot vinerea ...si ce crezi , luni era si 1 decembrie , si m-am dus marti sa il ridic... !! Vb ta , astepti atatia ani , si nu mai astepti 2-3-4 zile :)) !
0 voturi
A raspuns noemy22 (250 puncte) acum 11 ani Felicitari pentru carnet! Puteai conduce daca ai fi mers la politie dupa o dovada in acest sens, insa asa nu poti pana nu primesti carnetul sau poti merge dupa dovada!