4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > De ce imi fierbe apa ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce imi fierbe apa ?

Salut . Am un vw bora 1.9 tdi cod motor ajm 116 cp. Si am o problema la el . Cand merg cu ea subturata imi fierbe apa in motor si nu imi baga caldura . Iar cand merg cu ea prea turata dupa 2.500 de ture raman fara apa si imi baga caldura . Asta se intampla odata la 100-150km . Am schimbat termostatul si garnitura de chiuloasa dar degeaba . Am observat ca imo fierbe mult mai repede cand o fortez pe o coasta . Stie cineva care ar fii problema ?

Imagini atasate

A intrebat Alin.1 (410 puncte) acum 6 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 6 ani Normal simtoma ar fi de le garnitura de chiuloasa ,dar daca ai schimbat-o si se comporta la fel eu zic ca ar fi de la pompa apa (nu stiu daca radiatorul se incalzeste pe toata suprafata )ar putea fi infundat -verifica furtunul subtire de la retur si vezi daca vine apa constant(daca baga caldura cred ca este ok caloriferul )
0 voturi
A raspuns Alin.1 (410 puncte) acum 6 ani

editat de Alin.1 acum 6 ani

Am uitat sa mentionez ca . Furtunul de vine in motor e rece iar cel care vine in radiator arde , iar cand imi fierbe apa si ma uit la borcan, capacul este stlab . Ii dau drumul sa curga ,bag alta si mai merge inca 100-150 de km si iar .depinde cat de mult o fortez
0 voturi
A raspuns Alin.1 (410 puncte) acum 6 ani Salut . M.am intors cu raspunsuri... am aerisit toata instalatia . La fel fierbe . Am schimbat pompa de apa ,tot fierbe dar nu asa de repede .doar ca raman fara apa repede . Cand raman fara apa si ii desfac capacul la vas pe acesta este un fel de mazga maro . Raman fara apa si cand sta pornita pe loc  ( ieri seara am bagat apa si dimineata cand sa plec la lucru am lasat.o pornita sa se incalzeasca motorul cam 5-10min . Am facut 15 km cu ea si am ramas iar fara apa ) ... Alte solutii nu mai am.