4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > De ce scartaie cand trec peste...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce scartaie cand trec peste damburi?

Salut , am un golf 4 din 2001 , masina am luato in 2012 din italia , mentionez nu stiu cand a fost schimbata bucsaraia la ea , ma enerveaza maxim cand trec peste damburi prin gropi sau urc denivelari cu ea se aude in scartait pe parte in care masina se lasa sau urca pe scurt partea fortata  , cand iau viraje la viteza mica 10 20/h de km se aude acel scartait.

Am arcuri sport pe ea e putin joasa masina nu exagerat dar e joasa..nu stiu din ce cauza ar putea fi..E un fel de scartait de suspensie dar nu cred exact ca de acolo e...

 

Multumesc anticipat.
A intrebat BadeaClaudiu (430 puncte) acum 9 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns rxy96 (3,950 puncte) acum 9 ani nu imi place sa fac pe atotstiuitorul dar dupa parerea mea iti scartaie amortizorul. bucsaraia nu scartaie sau bieleta eventual pivotul .alea troncane ..e posibil ca tu sa ai decat arcuri sport si atunci ti.a fortat in amortizor :)
0 voturi
A raspuns BadeaClaudiu (430 puncte) acum 9 ani Adevarul este ca e foarte rigida foarte tare suspensia , si de fiecare data cand se ,,forteaza'' se aude acel scartait enervant.. ma gandesc sa nu am ceva pe la bucsaraie.. :-?? nu prea ma pricep asa bine..

alte pareri ?
0 voturi
A raspuns rxy96 (3,950 puncte) acum 9 ani eu am schimbat bucsaraia ca era varza si doar troncaneau .deci raman la parerea mea ..arcuri sport si au fortat in amortizor ..care nu ai de unde sa stii de cat timp are arcurile sport ..
0 voturi
A raspuns BadeaClaudiu (430 puncte) acum 9 ani Deci sa inteleg ca nu are treaba pe partea cu bucsile , cred ca o sa inlocuiesc amortizoarele cu unele sport ca fac pariu ca sunt normale si arcurile cred ca au inceput sa se duca..
0 voturi
A raspuns rxy96 (3,950 puncte) acum 9 ani nu stai linistit pe partea de bucse ..credema cand o sa ai un troncanit de zici ca primesti ciocane la roti o sa iti dai seama .eu as spune sa cumperi amortizoare stock si arcuri la fel daca tot schimbi ..dupa la ce drumuri avem noi si o faci foarte rigida o sa pice bucse pivoti si cine mai stie ce