4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Imi poate da cineva informatii...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Imi poate da cineva informatii despre golf 4?

M-am hotarat pana la urma sa imi iau un golf 4 automat 1.8 (fara turbo din pacate pentru ca nu gasesc cu automata),cam ce probleme are motorul asta ?

Ce pica des la golf 4 ? La ce ar trebui sa ma uit la un golf ca sa nu imi iau teapa cu ceva? Motorul are vreo problema ?

Imi poate zice cineva top speed-ul acceleratia si consumul (datele reale sau cele date de constructor cand s-a facut masina)
A intrebat matei5 (10,150 puncte) acum 12 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani Am o intrebare...de ce optezi ptr.cutie automata???pura curiozitate sa zicem.;)

Comentarii:

A comentat matei5 (10,150 puncte) acum 12 ani :)) pentru ca nu imi place sa mestec in mamaliga si mai am o masina cu manuala de asta optez pentru automata,e mai comoda,in afara de comoditate nici eu nu vad alt avantaj.
A comentat L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani :))Ok.Week-end placut;)
In general din cate am auzit motoarele pe benzina de VW sunt bune,nu au probleme majore.Totusi cand o cumperi e bine sa te uiti pe sub ea;)
A comentat matei5 (10,150 puncte) acum 12 ani Mersi la fel
+3 voturi
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 12 ani La motoareale astea pe benzina nu prea sunt probleme.....se mai arde o bobina, mai trebuie curatata clapeta de acceleratie,se cam duce sonda lambda,in rest nu prea este ce sa se strice.
La capitolul acceleratie nu e cine stie ce(comparat cu alte marci de aceeasi capacitate cilindrica)...in primul rand ca motoarele pe benzina aspirate(1.4-2.0)is cam lesinate(parerea mea),in al doilea rand ai cutie automata.
Ia 100km/h in aprox 10 secunde iar viteza maxima(reala) e aprox 200km/h.....pe bord poate sa fie si mai mult.
La capitolul consum ti am zis ca , conuma cam mult fata de ce ofera.
La mers normal in oras mare iti v a consuma10% sigur...daca te dai la ea mai poti adauga 3-4-5L in plus.Extraurban daca o lasi lejer(adica mergi regulamentar si fara accelerari bruste,etc) consum sub 6 nu scoti.
In primul rand la cumparare sa te uiti sa nu fie motorul uzat(tare)...adica cu motorul rece(sa stea masina vre o 12 ore) pui pe cineva sa ii dea cheie iar tu te uiti la esapament...daca da fum albastru chiar cand porneste  atunci mananca ulei(poate sa aiba probleme cu chiuloasa sau mai rau cu segmentii etc).
Sa te uiti sa nu fie lovita(sa aiba liniile corecte la usi,aripi,capota,pragurile sa nu fie indoite,sa verifici daca nu a fost revopsita pe la usi,stalpi,praguri),sa functioneze toate butoanele etc in habitaclu.
Vezi sa nu fie toba sparta,masinile astea de obicei nu ruginesc,doar daca au chiar foarte multi km la bord.
Era sa uit cand te duci sa o cumperi sa ii faci o scanare  cu vag-com sa nu aiba erori sau cine stie ce chestii care nu se vad si nu se aud.De preferat se mergi cu un prieten care are vag-com si se pricepe ca sa nu iei teapa.
Km reali doar masina v a sti cati are(pun pariu ca pe bord nu are peste 200kkm) eventual poti vedea dupa uzura interiorului(manson schimbator,volan,fetele la usi,scaunul soferului,cauciucului de pe pedale,butoate,manete si chiar mocheta).
Bafta la cumparare!

Comentarii:

A comentat matei5 (10,150 puncte) acum 12 ani Mersi de informatii
0 voturi
A raspuns paulNRO (3,700 puncte) acum 12 ani 1,8 automat fara turbo,al 2 lea cel mai prost dupa cel de 1,4...nu prea e buna alegerea ta,gandeste-te mai bn k o sa-ti para rau dupa.dak kiar vrei ceva automat at s fie motorul 1,9tdi sau 2.0tdi...   bafta    :)

Comentarii:

A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Hai ca m-ai facut sa rad 2.0 tdi pe golf 4 :))  acum argumenteaza de ce este prost 1.8-u asta cu automata ca sa fie comentariul complet.Asa o sa zic si eu cumpara 2.3 si fara nici o explicatie.Cu ce l-ai ajutat pe el cu raspunsul asta ?