4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Se merita sa cumpar o alarma ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Se merita sa cumpar o alarma ?

As vrea sa imi cumpar o alarma,una care chiar sa fie buna am inteles ca e in jur la 250 de euro viper cu acea telecomanda,care poti sa o pornesti din casa iarna etc.

E chiar eficienta impotriva hotilor,are ce sa ii faca daca vor sa o fure,a patit cineva sa i se strice sau sa nu i se inchida masina ?

Merita banii dati pe ea.

Imobilizatorul ce rol are ? Pentru ca am o cutie cu niste fire rosii pe baterie si mi a zis cineva ca e imobilizator dar ce face acesta ?(am cautat pe google dar nu prea am inteles)/
A intrebat matei5 (10,150 puncte) acum 12 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani Eu zic ca orice alarma isi merita banii ! Acum depinde exista alarme si alarme. Cele mai bine dupa parerea mea sunt cele de la Black widow si Viper.  Iar acum depinde si de hot, poate fi un hot profesionsit, vine cu masina de ridicat si ti-o fura cu totul. Eu am patit asa cu un ARO. L-am parcat in fata blocului , i-am pus alarma si a 2 ua zi ia masina de unde nu-i . Frumos hotii au ridicat-o de bot, au tarsait-o pe jos vreo 200 de metri( atat s-au vazut urmele de la roti deoarece trasesem frana de mana) iar dupa celi 200 de metri au ridicat-o cu totul banuiesc si cred asta; si nici pana acum nu s-a mai gasit masina .

Comentarii:

A comentat matei5 (10,150 puncte) acum 12 ani Daca tot fac o achizitie cumpar ceva cu urmarire sau ceva de genul am vazut la televizor si stiu ca nu costa exagerat.
+1 vot
A raspuns oxi3 (16,990 puncte) acum 12 ani viper sunt cei mai buni in domeniul alarmelor dar dak cineva vrea sa-ti faca rau la masina iti face si cu alarma pe ea o alarma de la viper isi merita toti banii
0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 12 ani imobilizatoru nu da voie masinii sa porneasca daca bagi de exemplu o cheie copiata dupa cea originala,pt ca in cea originala e un cip care interactioneaza cu altul din contact si ii da voie sa porneasca,si despre alarma e o alegere buna insa cam scumpa
+1 vot
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 12 ani Firma Viper se stie a fi una dintre cele mai bune firme in domeniul alarmelor auto,dar totusi mi se pare cam mult 250 de euro...cum a spus si colegu oxi3 daca vrea cineva sa iti faca rau iti faci si cu si fara alarma!
+3 voturi
A raspuns TheSketchulator (19,850 puncte) acum 12 ani Tu vrei sa stii cand ti se fura masina sau sa nu ti se fure ?

Comentarii:

A comentat matei5 (10,150 puncte) acum 12 ani nu e logic ca amandoua ? :)) Pentru ca daca nu poti sa opresti furtul macar sa sti cand unde se afla masina zic eu.
0 voturi
A raspuns bau88g3 (15,780 puncte) acum 12 ani indiferent de alarma tot se poate fura masina.un laptop face cat un sac de chei si telecomenzi.recomand Viper!
0 voturi
A raspuns ariel (11,300 puncte) acum 10 ani depinde de masina,daca vrei sa investesti 250euro inseamna ca ai masina destul de scumpa.majoritatea masinilor noi au imobilizator din fabrica.oricum,nu cred ca exista masina sa nu poata fi furata.cel mai simplu este sa-ti fure cheile si are acces la tot,mai ales daca esti comod si pastrezi actele in torpedo.poate sa-ti urce masina pe rampa si sa plece cu ea,chiar daca suna alarma si vecinii pun intrebari o sa arate acte false si o sa spuna ca nu ti-ai platit rata la banca.