4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Se opreste motorul in mers.. e...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Se opreste motorul in mers.. este ww golf 3.. De ce?

A intrebat R1MAE (360 puncte) acum 9 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns greta (460 puncte) acum 9 ani Are alarma? Am auzit de cazuri in care ceva fire de la alarma cu imobilizator opreau alimentarea la pompa, cand pornea potorul, dar nu oprea alarma, vezi si tu, se mai oxideaza. Pot fi multe cauze, de la ECU, de la bobina, cel mai bine du-o la service. Daca nu se prinde mecanicul, sa-ti monteze aparate de masura ca sa vada ce se intampla in timpul mersului, de se opreste motorul. Bafta!
0 voturi
A raspuns R1MAE (360 puncte) acum 9 ani nu are alarma.. dar cateodata pur si simplu se opreste in mers.. alteori masina zici ca se ''balbaie'' nu se mai accelereaza in nici un fel si raman in sosea cu ea...apoi se ''balbaie'' din nou o accelerez intr una si ia viteza apoi si tot asa.. e foarte enervant!! ce am observat asa ca de cate ori iau un viraj sau trec peste o cale ferata atunci nu mai trage... sau se opreste... nu pot sa mi dau seama :?
0 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 9 ani pompa de benzina defecta daca e pe benzina daca e diesel atunci e pompa de injectie de vina
0 voturi
A raspuns R1MAE (360 puncte) acum 9 ani pompa de benzina, zici ? dar am verificat si pompa e buna... adica baga benzina ca i am scos furtunul ala si zvarle calumea afara..
?