4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Va salut am un w sharan...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Va salut am un w sharan din 96 si de sambata seara sta aprins becul de la airbag ce inseamna

A intrebat gabicoman92 (2,500 puncte) acum 12 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani in prima faza ai de verificat mufele sa nu fie iesite sau oxidate.
0 voturi
A raspuns gabicoman92 (2,500 puncte) acum 12 ani Pai  stiu  de  mufe   dar  unde    se  afla  aceste  mufe  sub  bord  la  motor  sau  unde?
0 voturi
A raspuns Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Mie mi s-a aprins becul de avarie la airbag atunci cand bateria era atat de goala, incat nu mai avea putere sa declanseze airbag-urile in caz de nevoie. S-ar putea sa fie si aici la fel.
0 voturi
A raspuns mc rada (17,220 puncte) acum 12 ani In primul rand, ai facut ceva la masina inainte sa se aprinda becul?   Ai facut curatenie in interior, ai umblat pe la baterie sau la ceva cabluri?  Unele masini, nu stiu daca e si in cazul tau, au un senzor care detecteaza daca o persoana e sau nu pe scaun, in cazul in care senzorul citeste ca nu e nimeni pe scaun la un  impact airbag-ul nu se activeaza.  la fel si cu centura de siguranta. Daca nu e pusa, airbagul nu se declanseaza.
detalizata putin modul in care ai constatat ca e aprins becul dar si ce ai facut inainte sa observi asta. in felul asta, sansele de a putea gasi un raspuns cat mai corect cresc.
0 voturi
A raspuns gabicoman92 (2,500 puncte) acum 12 ani Deci  a  fost  asa  eu  sunt  sofer  pe  camion  si  sambata  seara  am  venit  din  cursa  am  pornit  motorul  sharanului  sa  ma  duc  acasa  si   si  din  noaptea  aia  e  airbagul  aprins.Mentionez  ca  numa  de  sambata  si  nu  am  facut  nici  curat  nici  nimic  masina  de  vineri  noapte  pana  sambata  a  fost  in  stand  by.
0 voturi
A raspuns ionut_ktm99 (3,200 puncte) acum 12 ani fa o diagnoza si verifica mufele de sub scaun ,( in general o mufa galbena ) este cu 2 fire , posibil sa se fi rupt fire,sa fi iesir mufa , sau chiar senzorul , numai bine