4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > am fac accident cu masina si n...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–4 voturi

Am fac accident cu masina si nam carnet urmeaza sal iau mil suspendeaza astia acum cand o sal iau am dosar penal ?

buna am si io o intrebare am condus fara permis nul am urmeaza sal iau am luna asta traseu si am condus fara permis baut cu alcolemie de 0,59 suflat in fiola si nr expirate la masina mio fac dosar penal stie cine daca imi iau carnetu ak mil suspenteaza sau mil anuleaza ceva?orice ras e bine venit multumesc
A intrebat peruta (460 puncte) acum 10 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+4 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Nu este de ras, este de plans.
Asta e, s-a intamplat, iti fac dosar penal, iar permisul ( numai stiu cat timp ) nu il mai poti lua.

Alte raspunsuri: (23)

+8 voturi
A raspuns florin260hp (3,160 puncte) acum 10 ani off topic :
bine ar fi sa nu ti mai iei carnet niciodata,
unde ti e capu' frate?
cand te urci la volan sa sti ca ai niste responsabilitati

on topic:clar dosar penal pt condcere fara carnet,in stare de ebrietate si masina neinscrisa
+4 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani in primul rand dosar si cativa ani buni nu o sa poti sa dai de carnet
+6 voturi
A raspuns boffTy (25,380 puncte) acum 10 ani Salut!
Ce sa-ti anuleze daca tu nici nu ai permis?
Dosarul tau va ajunge intr-o instanta.Cat timp te va judeca nu vei putea obtine permisul.Apoi vei primi sentinta, probabil o sa faci putina "facultate" + un numar de ani in care nu vei avea dreptul sa faci scoala de soferi.

Bafta!

Comentarii:

A comentat peruta (460 puncte) acum 10 ani ms...........
0 voturi
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani Mai vrei si permis ma taranu dreq dupa ce ai facut ! sa conduci carute de acum incolo .

Comentarii:

A comentat peruta (460 puncte) acum 10 ani taran i mata si morti tai....ba expiratule .........
A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani tu esti ma taranu dreq , cum ai putut ma idiotule taran ce esti sa conduci si beat si fara permis si cu nr expirate esti votat cel mai prost om ... nici nu ai ce sa cauti pe un site` ca asta .. infectii dastea ca tine ...
–1 vot
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Dosar penal si nu mai ai voie sa dai de permis timp de 5 ani daca nu ma insel
–8 voturi
A raspuns peruta (460 puncte) acum 10 ani zana nu mai stiu cum e forum pt pareri nu sa jignesti taran so faci pe mata ai inteles si care vreti sa vb frumos si sami spuneti pareri nu sa criticati ca multora le place sa rada si sa critice i se poate intimpla oricui am vrut sa o bag la veciunu in curte si am ratat podu nu am condus nici makar 100 de matri asa ca decat sa jicnitisi sa criticati mai bn tinetiva parerile pt voi .si maine am traseu am voie sal dau ca aveam dosaru inceiat si pana numi ex cazieru sa scot altu nu ma aecteaza cu nik la carnet .asa ca decat sa vb aiurea mai bn tineti pt voi .aste e pt care au vb in plus.
–3 voturi
A raspuns peruta (460 puncte) acum 10 ani ak mio fac dosar penal si ast sa ma cheme iar la declarati si sa vedem ce urmeaza sunt la prima abatere nu mai am alte antecedente penale si nam ranit pe nimeni masina ata am intrat un pic intrun gard .
+2 voturi
A raspuns broker (180 puncte) acum 10 ani bravo tie si la mai mare ,

Comentarii:

A comentat peruta (460 puncte) acum 10 ani ms........................
+10 voturi
A raspuns danesoctavian (620 puncte) acum 10 ani Du-te la scoala!
Ai peste 18 ani si nu stii gramatica deloc.
Pe Ponta il intereseaza decat sa ia banii cu japca de la noi,dar de aceste specimene care conduc in stare de ebrietate,fara permis si cu masina neinmatriculata,nu il intereseaza!Dar sunt sigur ca scapi fara nici macar un dosar penal,doar spaga se practica in nesimtire in Romania!

Comentarii:

A comentat peruta (460 puncte) acum 10 ani specimen esti tu cu familia ta ..........si mai bn nu te mai baga in seama ca esti un terminat care nare alceva de lucru......
A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani taranu cu numere expirate taci din gura
–7 voturi
A raspuns peruta (460 puncte) acum 10 ani las ca sti u gramatica si daca aam greit ceva e pt ca mam grabit cand am scris si in al doilea rand sunt fata si in al treilea rand nu ar trebui sa te intereseze pe tn ca scriu corect sau nu si specimen esti u cu...................sa nu mai vb si alceva si vb de spaga de parca nu nai fi dat niciodata am mai scris am cerut parerile celor care scriu nu sa critice cei care nau cf si numi pasa ca am scris corect sau nu nuti convine nu citi.
–4 voturi
A raspuns peruta (460 puncte) acum 10 ani cred ca esti cel mai destept om din romania de vb de gramatica uitate la tn ai scris corect si apoi vb dar cred ca nai cf alceva decat sa razi de necazurile altora .
+6 voturi
A raspuns danesoctavian (620 puncte) acum 10 ani Nimeni nu o sa te consoleze s-au sa te ajute cand te urci la volan in stare de ebrietate si fara permis!Din cauza persoanelor ca tine vedem la stirile de la ora 17;00 numai accidente cu victime.
Nu cred ca te-a obligat nimeni sa te urci la volan.
Raspunsul la acest comentariu sa il scri fara sa te grabesti.

Comentarii:

A comentat peruta (460 puncte) acum 10 ani nu ma intereseaza parearea ta bn si daca chiar te intereseaza problema daca citeai mai sus vedeai cam scris ca nu am condus masina nici 100 de metri am vrut sa o dus de la mn din poarta la vecinu in curte dar nare rost sa ma cert cu tn ca nui prob ta cf io ca vad ca alceva nai ce face esti un terminat de om.si nu trebuie sa ma consoleze nimeni nu deaia am intrat pe forum am intrebat ca poate sunt care au fost si ei in situatia mea si stiu nu stiu de ce te bagi in seama.
A comentat uzzi_danyel (1,030 puncte) acum 10 ani Ce cautai la volan daca ai baut si mai ales fara permis ? si 50 de m nu aveai ce sa cauti . se umflase soferia in tine. ? Meriti si dosaru si tot .
0 voturi
A raspuns florin260hp (3,160 puncte) acum 10 ani pune mana pe o carte de gramatica !
–5 voturi
A raspuns peruta (460 puncte) acum 10 ani teai trezit si u ba nu stiam ca sunt atatia oameni destepti in romanaia .....

Comentarii:

A comentat florin260hp (3,160 puncte) acum 10 ani pai tu nu vezi cum scri?sub orice critica
A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani mama ce infectie de Femeie esti ! daca vroiai sa asa urgent cu vecinu nu trebuia sa o faci in masina si mai de graba asteptai sa plece nevastasa :))
0 voturi
A raspuns ariel (11,300 puncte) acum 10 ani asta este gluma de 1 aprilie.
daca facea ce a spus,
nu avea posibilitatea sa mai posteze,era retinut pt cercetari.
nu este minor pt ca a spus ca urma dea traseul.
+5 voturi
A raspuns danesoctavian (620 puncte) acum 10 ani Si ce anume ai facut tu in acei "100 metri" ?Cate masini ai lovit?Nu sunt o persoana terminata.Am 28 de ani,o facultate,stiu sa scriu,sa numar,am permis de conducere de aproape 10 ani si nu am fost implicat niciodata in astfel de evenimente rutiere!
Tu ai probabil 18 ani,iti place sa bei,cu siguranta fumezi si ti-ai inceput viata cu un frumos Dosar Penal.

Comentarii:

A comentat peruta (460 puncte) acum 10 ani saracu de tn si cf cu facultatea ta si te intereseaza cumva cate masini am lovit cred ca vreo 10 in 100 de metri nu am 18 ani am si io 28 nu fumez si nu beau deaia ai intrat u pe forumul asta sa te interesezi daca fumeaza omeni sau nu sau bea esti un stresat de om cu tot cu facultatea ta .
A comentat peruta (460 puncte) acum 10 ani beau si io poate de 5 ori pe an si asta a fost atunci sa se intimple ba romani de ras care numa le place sa judece inainte sa stie situatia .
A comentat peruta (460 puncte) acum 10 ani si daca ai facultatea cum zici u nu teai intrebat ba nene ceo fi fac de io dat politia drumu si nu  a retinuto .e prea mult de gandit .....
A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani Se vede k Bei de 5 ori pe an =)) cred k erai sluta de beata lesinata cazuta in Santz :)) mai taceai din gura  betivo
+3 voturi
A raspuns ariel (11,300 puncte) acum 10 ani 1.dosar penal pt conducere in stare de ebrietate,
2.dosar penal pt conducere fara permis corespunzator categoriei.
3.dosar penal pt punerea in circulatie a unei masini neinmatriculate.
destul de grav.
banuiesc ca pagubele vor fi suportate de parinti.

cazier nou?
cred ca nu ai sanse sa-ti primesti permisul pina nu se da verdictul in tribunal.

Comentarii:

A comentat peruta (460 puncte) acum 10 ani pagube doar la masina mea care mau costat 300 de lei si pe care leam suportat eu .da stiu ca e grav dar asta e o clipa de netentie si sa intimplat sti cum e vb aia(capu face capu trage)imi pare rau ca am intrat aici pe forumul asta sa ceri pareri pt ca vad ca cei mai multi judeca si te jignesc nu sati dea un sfat dar asa sunt romani nu sti ce dracu ma mai mir .
+3 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 10 ani ciudat...foarte ciudat...spui ca esti fata,ok,nici o problema,ai spus ca aveai alcolemie destula,in fine,toti ne distram intr-un fel sau altul.dar spui ca nu ai condus nici macar 100m,ai ratat un pod si te-ai infipt intr-un gard,de unde a rezultat numai pagube materiale,gardul vecinului si masina ta.acum urmeaza partea ciudata,nu puteai sa scoti masina de acolo si sa rezolvi fara politie?sa inteleg ca ai rupt putin gardul vecinului unde trebuia sa bagi masina,banuiesc ca omul se multumea sa ii repari gardul,se mai intampla si greseli,din ce povestesti tu pare a fi un incident destul de minor,consecintele sunt destul de grave pentru varianta ta...tind sa cred ca nu a fost un incident minor...

Comentarii:

A comentat boffTy (25,380 puncte) acum 10 ani Mi-a placut cum ai judecat!
A comentat peruta (460 puncte) acum 10 ani da nu am lovit pe nimeni doar un pic masina mea si gardu vecinului i sa indoit o teava .din paxate vecini mei foarte buni au chemat politia pc ca deja auzise toata strada si au iesit toti vecini afara si mia zis ca el nu vrea sa aiba probleme cu politia sa fie complice ata si a chemat politia .si pt danes si cum il mai cheama am 28 de ani am si io scoala dar la cate prob am eu acum numai sa scriu corect gramatical numi sta capu .si pt toti cei care i intereseaza am iesit de pe podu casei mele in strad si acolo cand am acelerat nu am mai luat podu vecinului am luat santu si am sarit peste si am intrat in gard atata tot asta i pt curiosi.
A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani te cred si eu la cat de beata erai
0 voturi
A raspuns peruta (460 puncte) acum 10 ani stiu ca daca vecini mei vroiau sa nu cheme politia puteau sa nu o cheme dar asta e sunt mai cu nasu asa........si nu mau retinut pentru ca am avut si io noroc de un dn politist buncare ma invatat ce sa scriu in declaratie iar ak ast sa vad ce urmeaza .
0 voturi
A raspuns tiuq (2,010 puncte) acum 10 ani Cum merge cazul?suntem toti foarte curiosi?
0 voturi
A raspuns peruta (460 puncte) acum 10 ani Am ras cam târziu pt cei interesați o luat 1 an si 2 luni cu suspendare ....si pt (zana......)si nu mai stiu cum e sotu meu a avut accident.....nui de ras cum faci u cred ca tiai fac cont pe sait ca sa critici oameni...
0 voturi
A raspuns peruta (460 puncte) acum 10 ani Zana_wischy betiva si onfectie si faci pe mata nu mă cunosti nai dreptu sa mă jignesti nu uita ca esti pe un sait public ....iar daca vrei sa mă vezi cat de betiva sunt teas putea caută sa mă cunosti desi nu cred ca ai vrea....asa ca mai bn veziti de treaba ta ....
0 voturi
A raspuns stefanstefaniab (140 puncte) acum 6 ani Ce s a intamplat cu carbetul de conducere ? Ai dat de carnet pana la urma ?