4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > Ce amenda imi poate da politia...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ce amenda imi poate da politia daca ma prinde pe un scuter de 49cc?

Ce amenda imi poate da politia daca ma prinde pe un scuter de 49cc daca nu am 16 adica daca nu am legislatie,dar am acte la el tot asigurare?>
A intrebat Eu_Darius (1,360 puncte) acum 12 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

10 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns lawrentziu18 (9,790 puncte) acum 12 ani eu zic ca iti poate face si dosar penal pt asta si tie si celui care iti da scuterul pe mana.

Comentarii:

A comentat Old_boy (6,080 puncte) acum 12 ani depide ce varsta are... dosar penal nu poate sa iti faca decat de la 13 ani din cate stiu eu
A comentat lawrentziu18 (9,790 puncte) acum 12 ani in orice caz nu scapa doar cu amenda, asta e sigur
0 voturi
A raspuns Eu_Darius (1,360 puncte) acum 12 ani depinde de politai.
+1 vot
A raspuns TheSketchulator (19,850 puncte) acum 12 ani Cine plm baga scuteristii in seama ? Au pesti mai mari de prins ca-i foame mare.
Asfalt uscat.

Comentarii:

A comentat lawrentziu18 (9,790 puncte) acum 12 ani poate la voi la tara se face asa...
A comentat flaviupodina (13,770 puncte) acum 12 ani :))))) tu unde traiesti, in germania? :)))))

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns vladdd (13,540 puncte) acum 12 ani Sincer si eu am circulat 3 ani cu scuterul, dintre care 1 an fara legislatie. Nu m-a oprit politia niciodata fara motiv, cand m-a oprit a fost pt. ca nu purtam casca, si altadata pt. ca aveam niste leduri albastre in faruri, si de fiecare data am scapat cu avertisment. Acum eu nu vreau sa te incurajez sa circuli fara legislatie, dar ca sa iti raspund la intreare nu cred ca risti mai mult de o amenda.

Comentarii:

A comentat Eu_Darius (1,360 puncte) acum 12 ani Multumesc!pai doar 1 an am de gand sa circul si eu fara legislatie pana fac 16.dupaia dau legislatia.
A comentat vladdd (13,540 puncte) acum 12 ani important este sa respecti regulie de circulatie, sa porti casca si vesta sa nu le dai lor motive sa te opreasca. Gandeste-te ca totusi iti asumi un risc
A comentat flaviupodina (13,770 puncte) acum 12 ani si sa nu consumi niciodata alcool cand mergi cu scuterul!!! :)
A comentat vladdd (13,540 puncte) acum 12 ani :)) fa ce zice popa, nu ce face el
A comentat Eu_Darius (1,360 puncte) acum 12 ani nu se pune problema de achool .si regulile am inceput sa le invat.

Alte raspunsuri: (6)

+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Amenda.

Salut
:)
+1 vot
A raspuns vladdd (13,540 puncte) acum 12 ani Se pare ca guvernantii iti pregatesc o surpriza!
0 voturi
A raspuns Eu_Darius (1,360 puncte) acum 12 ani sunt tampitii la cap.auzi la ei carnet de conducere la mopede.pai atunci nu ar trebui sa se mai numeasca mopede.in alte tari ai voie si de la 14 ani cu scuter.nu mai vorbesc de america unde conduci de la 16 ani .parca ne cred niste prosti.

Comentarii:

A comentat FXA- (140 puncte) acum 11 ani Nu sunt tampiti la cap, e o initiativa normala! M-am saturat de toti pustii corditi si toti tiganii care merg pe scutere noaptea fara lumini, care trec pe rosu, care iti taie calea. Numai anul asta era sa omor vreo 7-8 din cauza ca sunt niste retardati multi dintre ei. Asa nu avea ce sa le ia...ca doar nu le lua buletinul.
+1 vot
A raspuns RaDuCu_CostEL (460 puncte) acum 12 ani Si ce ai vrea prietene , sa circule pe strada toti anafabetii si hanciapatii care habar nu au un semn de circulatie? Lasa-ma cu legislatia ca is satul ... am mers si eu 2 ani cu scuterul legal (legislatie , asigurare) si stiu foarte bine cum se obtine legislatia. Dai 1 milion spaga si ai legislatia pe loc. Tie ti se pare normal? Mie NU! Din cauza unora ca astia cu legislatia cumparata primesc dosar penal si te am pe constiinta ca tu esti prost de dai in gropi si nu ai respectat regulile de circulatie si te-ai dus sub rotile mele.(nu ma refer la tine ci in general)
FOARTE BUNA legea cu permisul. Dupa mine as adauga si o proba de indemanare (poligon ca la A1 si A).
0 voturi
A raspuns sebikamelku (140 puncte) acum 11 ani BAA  eo am luat amenda ieri pentru ca mergeam cu scuter de 49cc 280 de lei ca nu aveam legislatie deci in concluzie nu iti face dosar penal dar te amendeaza cainiii!!!! bafta
0 voturi
A raspuns zetea17 (140 puncte) acum 6 ani Dupa cum mam documentat eu daca nai 16 ani vei primi amenda sau vei fi preintimpinat si vei fi lasat sa pleci. Si culmea daca ai 16 ani ca mine tot asata vei pati . Caci credema eu am patito cin veneam dela oras la tara cu vaiperul Aalpha 49 cc.Am toate documetele pe el dar ce folos nai categorea (m) iti pune o amenda acolo.Cel mai iportant sa nu te certi cu  ei si suma va fi mai mica. Asai i foamete politiea ea amenda dar tre sa fi atent cum vorbrsti cu ei as mai politicos.Mergi atent si incet une sti ca sunt Politisti si staruite sa iei tot Tipul o casaca de protectie. Bafta fi atent si totul va fi bine  sa sti (ea cite ceva bani cu tine cin pleci la mari distante)
Pleaca tot tipul cu capul Lipede si fi atent !!!!!!. daca vrei sa pleci undeva departe pleaca noapte ca politiea e mai putina . Pleaca pe drumurile mai siple nu pe cele publice incearca sa le ocolesti. Bafta inca odata !!! si fi atent la drum