4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > Daca ma prinde politia rutiera...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Daca ma prinde politia rutiera cu urmatoarea modificare,imi face ceva?

Salutare,sa spunem ca eu am o masina care in acte scrie ca are motor 1600cmc,iar eu defapt am un motor mult mai  mare,de 4200 poate sa-mi faca ceva amenda,retinere talon,arestare???nu am nici cea mai vaga idee.

Va multumesc!!!
A intrebat L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat boffTy (25,380 puncte) acum 12 ani Doar de curiozitate...pe ce masina vrei sa pui motor de 4.2?totusi e cam mare diferenta intre 1.6 si 4.2.
Repet, sunt doar curios!
Numai bine!

5 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Daca te opreste Politia Rutiera nu iti face nimic.Daca te opreste RARul iti ridica talonul si iti da amenda.
0 voturi
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani Multumesc ptr. raspuns,in legatura cu amenda,este mare???Acesta este si un caz penal nu?pot sa ma aleg cu un dosar penal.
+1 vot
A raspuns boffTy (25,380 puncte) acum 12 ani Nu cred ca e caz penal, insa amenda banuiesc ca e mare.
–1 vot
A raspuns alexzyo (1,660 puncte) acum 12 ani Politia/Rar-ul , ambele iti vor da amenda si ridica talonul, desi Politia mai greu sa te prinda.
Nu are nici o treaba cu dosarul penal !
...si nu ar treb sa te gandesti la amenda, ar treb sa te gandesti la cat o sa te coste modificarea pentru recuperarea talonului !
0 voturi
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani Pai eu cred ca daca pun motorul original al masinii(ma refer la cel din acte,ex.1600)se rezolva totul ma duc la R.A.R si...
Eu credeam ca e caz penal si risc sa fac puscarie,dar in cazul acesta decat sa dau 60 de milioane pe an la impozit mai bine ma risc sa iau o amenda,tinan cont ca nu voi circula asa des cu masina,mai ales prin afara orasului.

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Nu este infractiune,deci nu este penal.Ti se va da o amenda contraventionala destul de piperata si se va retine certificatul de inmatriculare.Numai un agent RAR are dreptul de ati constata nerguli la masina gen folii,cauciuncuri,etc.