4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > cum si de unde recuperez talon...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Cum si de unde recuperez talonul la o masina de bulgaria ?

Am fost oprit de un echipaj de politie in constanta si actele erau in regula,dar trebuiau sa se lege de ceva...asa k s-au legat de geamurile fumuri pe spate+luneta k nu aveam omologare!Si mi-au retinut talonul la masina!acum as vrea sa stiu de unde il recuperez si ce trebuie sa fac k sa-l recuperez!? si cum omologhez geamurile daca masina este inmatriculata in bulgaria?Multumesc!(Mentionez ca eu nu sunt din Constanta)
A intrebat dannyro (3,050 puncte) acum 10 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 10 ani remediezi problema adica dai folia jos si te duci la ei la rar sa iti dea dovada ca ai remediat problema si in baza ei recuperezi talonu! Da tre sa te misti rpd ca daca nu il recuperezi in 3 zile ti l trimite in bg..... Si acolo e mai complicat.... Tre sa gasesti proprietaru din acte si sa te duci cu el la politia bulgara sa il recuperezi.....

Comentarii:

A comentat dannyro (3,050 puncte) acum 10 ani 3 zile??:O:Ocineva mi-a spus 15 zile!!!dar in fine ieri mi lau luat,si am dat foliile cu ei de fata jos!masina eeste inscrisa pe firma unui prieten!si la ce rar trebuie sa ma duc,la constanta sau la mine?
A comentat cristyyoo (27,820 puncte) acum 10 ani rarul poti sa te duci la tine da la politia care ti la loat te duci sa il recuperezi scrie in stanga sus pe PV .
A comentat dannyro (3,050 puncte) acum 10 ani scrie ceva dar cine intelege scrisul lor,cred k mai citet scrie un doctor!:)))