4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > Help me..inmatriculare auto in...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Help me..inmatriculare auto in RO in urmatoarele conditii?

Am cumparat o masina adusa din Germania pe roti,nu am nr. de Germania si nici cel care a cumparato nu le mai are, cand am fost sa inmatriculez masina permanent mi-au spus ca mai trebuie o declaratie notariala ca masina a fost adusa pe platforma..dar in cazul meu a fost adusa pe roti..

Ce pot face in acest caz pentru a o inmatricula daca nu mai am nr. de Germania ??
A intrebat sorin931 (220 puncte) acum 10 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani O singura intrebare era de ajuns,nu 4
+2 voturi
A raspuns 15DOMINO (12,840 puncte) acum 10 ani Ca sa rezolvi problema trebuie sa faci ce ti s-a zis.Duci o declaratie ca masina a venit in tara pe o platforma (chiar daca a venit pe roti)
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani Dai declaratie ca a fost adusa pe platforma
–1 vot
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 10 ani Daca nu faci pe placul celor de la inmatriculari nu ai nici o sansa.Fa o declaratie si inscrii masina.

Comentarii:

A comentat florinos (10,920 puncte) acum 10 ani nu e vorba "sa faca pe placul celor de la inmatriculari". Pur si simplu ei trebe sa aibe o justificare, la o adica in cazul unui control, de ce a inmatriculat acea masina fara nr. de germania. Trebe sa aibe acea declaratie. Ce e asa de greu a respecta legile in Romania. daca erai in Germania sau alta tara din afara la fel comentai?
Tipic romanesc, fara suparare, succesuri.
A comentat 15DOMINO (12,840 puncte) acum 10 ani Sunt de acord ca ce propune ERI este tipic romanesc,las ca merge si asa insa de multe ori trebuie sa pun logica la o parte,ca ce se intimpla in jurul nostru este total lipsit de logica,de bun simt etc,si ca sa ne atingem scopul (cateodata doar o chestie normala) trebue sa facem compromisuri.
A comentat BV98ERI (54,990 puncte) acum 10 ani Recunosc ,sfatul dat este tipic romanesc,insa de multe ori daca esti corect nu rezolvi problema,ori esti calcat in picioare.
0 voturi
A raspuns DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani Daca n-ai in cotro fa declaratia!!
0 voturi
A raspuns sorin931 (220 puncte) acum 10 ani Din cate am auzit,se poate da declaratia la notar cum ca am pierdut nr. de Germania..este ok asa ?