4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > mi ar putea anula permisul ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–2 voturi

Mi ar putea anula permisul ?

salut! pe data de 9 martie ac am fost surprins in traffic cu o alchoolemie de 0.50 la etilotest si 0.80 la probele biologice. Mentionez ca nu mai sunt amator si sunt la prima suspendare de permis! Mi sa intocmit dosar penal dar pana in momentul de fata nu am primit citatie la domiciliu pentru a ma prezenta la judecatorie sa mi se judece cazul! si acum va rog a mi spune si mie cei care stiti, daca imi anuleaza permisul si cam cat trebuie sa mai astept pana cazul meu va fi solutionat ????
A intrebat awari (200 puncte) acum 11 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns radu_mihai (5,740 puncte) acum 11 ani Mai intai se face ancheta de catre politie in baza dosarului intocmit iar daca cel ce-ti ancheteaza cazul decide ca e nevoie iti trimite dosarul la judecatorie si mergi la proces. In faza de ancheta ar trebui sa primesti citatie pt a merge mai intai la politie sa dai declaratii. Eu zic sa te misti cat inca e dosarul la politie caci daca merge la judecatorie e grav. Zic sa te misti in sensul ca 0,80 e chiar limita si ai putea cere o recalculare sau ceva, deajuns sa scazi sub pragul 0,80 si sa nu te mai incadrezi la infractiune ci la contraventie.

Alte raspunsuri: (8)

–1 vot
A raspuns awari (200 puncte) acum 11 ani deja am fost la politie pentru transcrierea declaratiei, si agentul mi a zis sa astept citatie sa ma prezint la proces! dar, acum o saptamana m am interesat la procuratura si mi sa spus ca dosarul meu nu a ajuns acolo inca..... dupa aceasta am luat legatura cu agentul in scopul ,,rezolvarii`` si acesta mi a zis ca nu prea mai poate el sa faca nimic, dar sa astept telefon spre sfarsitul saptamanii din partea lui , pentru a ma prezenta la politie , sa examineze dosarul si sa vada daca poate face ceva.  posibil sa pot rezolva atunci?
–1 vot
A raspuns awari (200 puncte) acum 11 ani app recalcularea acesta unde o pot cere ???

Comentarii:

A comentat radu_mihai (5,740 puncte) acum 11 ani recalcularea se face la institutul de medicina legala, si daca nu ma insel trebuie sa-i comunici agentului ca vrei sa faci asta.
–1 vot
A raspuns awari (200 puncte) acum 11 ani salut... m am mai interesat cu privire la problema mea si m a sfatuit cineva sa depun plangere la procuratura, cum ca a trecut prea mult timp si ar fi trebuit solutionat pana acum! sa fac sau nu acesta miscare ?
+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Mai bine te interesezi de termenul de prescriptie.Ce te faci daca iti da 6 luni cu executare , pentru ca ai "mancarimi" ?
+1 vot
A raspuns bau88g3 (15,780 puncte) acum 11 ani pretenas tu pe ce ai luat permisul?!umbli si baut,nici legea nu o stii..meriti un abonament pe viata cu metroul!
+1 vot
A raspuns URY2 (3,600 puncte) acum 11 ani eu stiam ca iti lua permisul pe loc pe o perioada de 90 de zile,cat despre problema cu bautura sunt drastic ,fii barbat si recunoasteti greseala.
+4 voturi
A raspuns diclatu (2,490 puncte) acum 11 ani Nu ti-ar strica sa nu mai circuli. Ar fi recomandata si putina parnaie chiar. Ce cauti ma pe strada? RATB!
0 voturi
A raspuns dergean (1,620 puncte) acum 11 ani Ce pana mea tot vorbiti de metrou si ratb:@ omu isi asuma responsabilitatea dobitocilor!!