4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > salut in ianuarie anul asta mi...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Salut in ianuarie anul asta mi a fost suspendat permisul pt alcool acun 3 zile am primit inceperea urmaririi penale?

A intrebat mary.nik.5 (1,800 puncte) acum 9 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns mary.nik.5 (1,800 puncte) acum 9 ani aveti idee cat mai dureaza pana ma cheama in instanta?   deci am primit inceperea urmaririi penale spune mai multe acolo cum ar fi ca sunt cercetat in stare de libertate ceva de 500 lei cheltuieli de judecata si in mare parte ce am declarat eu cand am fost oprit .....va multumesc anticipat
+2 voturi
A raspuns untergraben (11,800 puncte) acum 9 ani Ti-e fricaaa pretenash ca intri la ghe si devii proprietar pe sapun.Cand te-ai urcat la volan beat nu te-ai gandit??

Comentarii:

A comentat mary.nik.5 (1,800 puncte) acum 9 ani tare glumeti sunteti o sa fiti si voi in locul meu  si nu o sa va arda de glume
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani Dupa 5 ani ai voie sa mai dai de permis

Comentarii:

A comentat mary.nik.5 (1,800 puncte) acum 9 ani mersi dak tu zici....
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Platesti cheltuieli de judecata, posibil 1 dosar penal desii deobicei daca nu ai avut alcolemie mare scapi, dar din pacate ani de zile stai pe tusa. Daca mergi si fara permis si te prind........ e belea rau atunci.
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani PS: Niciodata nu am inteles persoanele care beau destul sa arate pe acoltester......... De ce te-ai urcat ? Ai vrut tu, sau a fost o nevoie.......... sunt curios, deoarece sincer fara suparare nu v-am inteles niciodata. Si eu mai beau o bere....... maxim 2, dar foarte rar si dupa aceea conduc distante mici. Ma oprit odata politia dupa ce am consumat 2 beri.... la 30 minute dupa ultima ``gura`` si a fost 0.1, adica eroareea aia. No stress. Deci stiu limita :))