4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > O sa imi ia permisu?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

O sa imi ia permisu?

Salut. Ieri ma grabeam foarte tare si nu am fost atent si nu am vazut mcvu care statea la panda. Cand am trecut Pe langa ei aveam 130, dar nu m-au oprit si nici nu au venit dupa mine. O sa primesc citatie sa duc permisu la politie? Tin sa precizez ca dupa ce am trecut de ei, m-am uitat in oglinda si au oprit pe altcineva. E posibil sa nu ma fi prins?
A intrebat Clark Kent (10,940 puncte) acum 10 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat Clark Kent (10,940 puncte) acum 10 ani Eram la intrare in oras, deci limita 50

Cel mai bun raspuns:

+7 voturi
A raspuns AR92KTA (50,130 puncte) acum 10 ani Stai linistit ! Si eu am patit asa ceva acu 2 ani si inca nu am primit nimic ! Daca nu au venit dupa tine, nu te-au oprit, nu ai de ce sa iti faci griji ! Probabil ca nu au fost atenti si nu te-au vazut ! De cateva luni am mai patit o faza, am depasit pe linie continua intr-o curba cu vizibilitate destul de buna, mcv-ul la datorie, 2 politisti in masina, 2 politisti in drum, vorbeau nu aveau treaba, am trecut pe langa ei si voila ! Drumuri bune fara incidente sau situatii neplacute!

Alte raspunsuri: (6)

0 voturi
A raspuns Clark Kent (10,940 puncte) acum 10 ani Mersi colegu. Drumuri bune si tie
–14 voturi
A raspuns mihainstef (21,110 puncte) acum 10 ani N-ai fost atent ca n-ai vazut masina de politie, nu ca aveai aproape de 3 ori viteza legala la cateva luni dupa ce ti-ai luat permisul si posibil cu un harb de masina... ar trebui sa vina si sa-ti confiste masina si permisul pe viata.

Comentarii:

A comentat mihainstef (21,110 puncte) acum 10 ani Hehe.. acum o sa se vada mentalitatea romaneasca in numarul de minus-uri.
A comentat Overdrive (2,210 puncte) acum 10 ani Esti de o aroganta si o prostie fenomenala! De ce te-ai mai chinuit sa scri?
A comentat mihainstef (21,110 puncte) acum 10 ani Acelasi lucru te-as putea intreba pe tine. Nimeni nu ii zice nimic ca merge ca dementu' prin oras, dar toata lumea il linisteste ca sa mai mearga asa si alta data. Perfect normal.
A comentat Overdrive (2,210 puncte) acum 10 ani Omul a pus o intrebare, a gresit, toti gresim, ca mergi cu 130 nu inseamna ca esti dement, a specificat ca se grabea, te-ai bagat si tu in seama!! daca avea 200 ce denumire ii puneai? Ce dracu cauta astia ca tine pe site-uri de astea nu imi pot da seama, TROLULE!!
A comentat mihainstef (21,110 puncte) acum 10 ani Incercam sa mai zicem si noi cate ceva poate va mai intra mintile in cap. Grabit ar fi fost cu 80-90, ce e peste e inconstienta clara care ar trebui pedepsita corespunzator. Daca o omora pe ma-ta cand se "grabea" erai de acceasi parere. Asa ca linisteste-te, respira adanc si recunoaste ca n-ai dreptate.
A comentat Overdrive (2,210 puncte) acum 10 ani Exact cum spuneam : "de o aroganta si o prostie fenomenala". Pacat ca nu i-ai iesit tu in cale, ne scapam dracu de un gunoi al societatii!
A comentat mihainstef (21,110 puncte) acum 10 ani Nu, cel mai probabil o sa va intalniti voi doi intr-o intersectie; el cu 150 si tu pe rosu. Mult noroc si sanatate!
A comentat mik23n2 (1,830 puncte) acum 10 ani mai bine iesea in cale Mihainstef si ne scapa de un turnator in minus :))
A comentat mirel_tuning (5,810 puncte) acum 10 ani hai sa fim seriosi ...ce e cam exagerata viteza care o avea de la 50 la 130 e foarte mare diferenta ...si te mai gandesti ca unii merg in cer pe unele chestii din astea
+1 vot
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani probabil ca a fost o masina in paralel cu tine si nu tea luat radarul /ai avut noroc/ alta data ai grija sau iati un detector
+3 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 10 ani Ai scapat. Dar pe viitor, incearca sa nu mai treci prin faze de genu', care sa iti dea emotii dupa.
+1 vot
A raspuns Clark Kent (10,940 puncte) acum 10 ani bai mihai, tu sa iti vezi de treaba ta.
eram pe linie dreapta si nu aveam pe nimeni langa mine sau in fata, doar in spate si ma grabeam enorm de tare.
asa ca tine-ti parerile astea arogante pentru tine, ca sunt constient si stiu unde sa ma duc tare si unde nu.
auzi "harb" de masina :))
prietene cand o sa muncesti pentru masina ta si ai sa o ingrijesti pe banii tai, nu ai sa-i mai spui "harb"
o zi buna!

Comentarii:

A comentat mihainstef (21,110 puncte) acum 10 ani Am zis posibil un harb pentru ca nu stiu ce masina ai acum, dar daca te-ai atacat e clar.
A comentat Clark Kent (10,940 puncte) acum 10 ani normal ca m-am atacat daca nu-mi permit o masina scumpa:)
A comentat mihainstef (21,110 puncte) acum 10 ani Mai nici un roman nu-si permite o masina scumpa... oricum, incerca sa mergi mai incet; cunosc oameni care au murit din cauza vitezei si care la fel, ziceau ca stiu ce fac l avolan...
+4 voturi
A raspuns mik23n2 (1,830 puncte) acum 10 ani STAI LINISTIT !  Eu am trecut conducand un autocar ATLASSIB  cu 100 km/h  la iesirea din oras , unde este limitare de 50 km/h , MCV ul venea  din sensul opus , dar  l am vazut prea tarziu :( . Ma gandeam ca se intoarce si vine dupa mine,  si mi da CONCEDIU  dar nimic .... am scapat ca prin urechile acului. Uneori baietii de la rutiera doar se fac ca lucreaza/ patruleaza. Sper sa nu iau milioane de minusuri , dar asta e , uneori mai sunt intarzieri si trebuiesc recuperate in orice mod ...
 week end placut va doresc !