4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > pot face contestație daca la ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Pot face contestație daca la intocmirea pv nu am avut obiectii?

Salut tuturor! Sunt nou pe forum si sper sa fiu ajutat intr-un fel. Deci , eram in jurul orei 03:00 ieri dimineata la intrare in orasul cluj ma deplasam cu o viteza de 70, 80 km/h in fata mea un alt autoturism care tot frana moment in care am inceput sa efectuez depasirea care am terminato pe linia continua, la vro 500 de m un MCV care ma opreste si imi suspenda permisul pt 30 de zile pt incalcarea legii. Ce doresc sa aflu e daca pot depune contestatie avand in vedere faptul ca in pv nu am avut obiectii. Tin sa precizez ca pe sectorul de drum tot era linie continuă ,discontinua. Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie. Va rog spuneti-mi ce as putea sa fac, ideea e ca intr-o luna aveam planificat un concediu si daca depun contestatie as putea avea permisul in acea perioadadupa care sa il predau... voi ce ma sfatuiti? Va multumesc!!
A intrebat oak (170 puncte) acum 9 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 9 ani Se poate depune contestatie fara ca rubrica "Mentiuni" sa afecteze cu ceva.
Cand se depunde contestatia se cere si certificat de grefa.
Imediat ce ai ridicat certificatul de grefa te duci la Politia Rutiera, daca esti din Bucuresti, la ghiseul nr 3 si iti ridici permisul pe baza certificatului de grefa.Permisul sta la tine pana la concluzionarea contestatiei.
0 voturi
A raspuns oak (170 puncte) acum 9 ani Multumesc pt raspuns momentan stau in cluj... mai am o nelamurire dupa ce am depus plangerea pot sa o retrag dupa o luna sau ceva de genu adica dupa vacanta care o am programata fara a fi pus la cheltuieli de judecata ca banuiesc ca ma vor pune la aceste cheltuieli. Ca oricum daca am fost filmat nu cred ca am castig de cauza numa in cazu in care ar putea fi vorba de o nulitate ce se poate observa din PV.