4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > Rovinieta?????

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Rovinieta?????

Salut.Saptamana trecuta mi am cumparat masina si azi am fost si am inmatriculato.Vreau sa mi spuneti daca trebuie sa scot alta rovinieta?am rovinieta de la vechiul proprietar insa am schimbat nr. de inmatriculare ca el a vrut sa le pastreze.Corespunde doar seria de la sasiu nu si numarul de inmatriculare.
A intrebat phv014 (2,570 puncte) acum 11 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 11 ani Am fost si eu in situatia ta.Nu trebe sa iti faci alta rovinieta pentru ca pe rovinieta apare si seria de sasiu.
+4 voturi
A raspuns ZSS07 (1,250 puncte) acum 11 ani Trebuie sa faci rovinieta cu noile numere de inmatriculare! Am fost in situatia ta de curand, m-am luat dupa alti "desptepti" care a zic ca nu e nevoie de rov noua si mi-a venit acasa amenda pentru ca aveam alte numere. Ia si fa-ti o rovinieta noua ca nu e o avere. Sau daca mai are valabilitate mare te duci la un oficiu cnadnr si faci o cerere sa-ti schimbe datele pe cea veche.
–2 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 11 ani rovinieta se face pe numarul de inmatriculare !
0 voturi
A raspuns mannyx (7,640 puncte) acum 11 ani am fot in situatia ta, mai aveam 4 luni de valabilitate am fost la sediul DRDP (drumuri si poduri ) si mi-am schimbat-o cu vreo 20 de ron. deci se poate. intereseaza-te unde ai sediul in orasul tau si o poti schimba daca mai ai valabilitate
+1 vot
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 11 ani nu apare nici o serie, trebuie alta rovinieta.
Rovinieta se face in functie de numarul masinii.
Daca pui acelasi numar(il pastrezi pe cel vechi) poti pastra rovinieta.
0 voturi
A raspuns danysvt (330 puncte) acum 11 ani taxa de drum e inclusa in pretul carburantului in romania faptul ca tu o mai platesti o data reprezinta un abuz din partea autoritatilor care se pare ca devine din ce in ce mai grosolan!ramane la aprecierea voastra daca le dati apa la moara sau nu!
+1 vot
A raspuns codryna (740 puncte) acum 11 ani De pe site-ul CNADR:

"În cazul schimbării numărului de înmatriculare al vehiculului pentru care a fost achitata rovinieta,aceasta îşi menţine valabilitatea numai în condiţiile în care la emiterea acesteia numărul de identificare al vehiculului a fost înscris corect.
În orice altă situaţie utilizatorul va solicita CNADNR - S.A., în scris, efectuarea modificării numărului de înmatriculare în baza de date a SIEGMCR.

Pentru efectuarea modificării utilizatorul se va prezenta la unul dintre punctele de lucruale CNADNR - S.A. (lista acestora se gaseste la www.cnadnr.ro, sectiunea Roviniete –Puncte de schimbare a numarului de inmatriculare) , cu următoarele documente:
a) cerere scrisă, conform formularului-tip care se regăseşte la www.cnadnr.ro, sectiunea Roviniete - ,,Formulare – Cerere schimbare numere inmatriculare”
b) cartea de identitate a autovehiculului în copie şi original

Odată cu modificarea numărului de înmatriculare, în baza de date se va elibera, prin intermediul SIEGMCR, un document care atestă efectuarea modificării şi valabilitatea rovinietei pentru noul număr de înmatriculare, în două exemplare identice, dintre care:
a) unul va fi ştampilat de către CNADNR - S.A. şi va fi înmânat solicitantului;
b) unul va fi semnat de către solicitant şi va rămâne la CNADNR - S.A."

Intrebari asemanatoare

Amenda rovinieta? (5 raspunsuri)