4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > Rovinieta se anuleaza?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Rovinieta se anuleaza?

Daca schimb numerele la masina rovinieta se anuleaza? o mai am valabila pana in 20.02.2014..si vroiam sa ii schimb numerele..( masina mamei-> acum a mea). Nu se pot recupera banii sau sa schimbe valabilitatea pe noile numeree? multumesc
A intrebat Fachiru (2,820 puncte) acum 10 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani In cazul in care schimbati numarul de inmatriculare al automobilului dumneavoastra, rovinieta este valabila insa doar daca dumneavoastra depuneti o cerere catre CNADNR pentru a se face modificarea necesara in baza de date.  Cu alte cuvinte, daca urmeaza sa va schimbati numarul de inmatriculare, nu va faceti griji ca aveti rovinieta platita pe un an inainte, ea este valabila.
+1 vot
A raspuns SWAT1982 (8,870 puncte) acum 10 ani Te duci la un sediu CNADNR,le spui ce vrei sa faci,o sa completezi o cerere,platesti vreo 25 de ron parca si se opereaza in sistem.De asemeni iti da si tie o hartie in care apare schimbarea.In juma de ora rezolvi totul.Treaba asta e cam ilegala pentru ca rovineta e pe masina si nu pe proprietar.Dar ca sa mai incaseze niste bani....romanii sunt inventivi.
0 voturi
A raspuns Livius_27 (17,670 puncte) acum 10 ani Daca omul are bani sa ii schimbe numerele aiurea ma gandesc ca nu il fac 25 ron :) Unde merge suta degeaba merge si mia :))

Comentarii:

A comentat Fachiru (2,820 puncte) acum 10 ani a,nu e problema de 25 lei.doar ca vreau sa trec masina pe numele meu..sa fie totul in regula.daca imi ia talonul sau ceva de genul..sa umblu eu...nu ea.Multumesc pentru raspunsuri !!!
0 voturi
A raspuns PUIU 82 (2,130 puncte) acum 10 ani Despre ce masina e vorba? Si,atentie la neatentie....sa nu platesti taxa de timbru.......
Parerea mea,mergi linistit asa,daca o inscrii pe tine ai de plata destule si mai ales o asigurare destul de mare.....cati ani ai?
Daca vrei neaparat,o procura la notar si umbli tu in caz de belele.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Bafta!