4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Aer conditionat > aer conditionat "universal" ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Aer conditionat "universal" ?

Va salut ! Am si eu o nelamurire , am cautat pe cateva forumuri dar nu gasesc decat discutii contradictorii. Ma uitam pe un site de vanzari auto si vad o dacia pick-up din `98 . Masina arata bine , nu stiu ce mi-a venit sa ma uit la descriere si la poze cand am vazut surpriza : AER CONDITINAT . Avea poza la interior si se vedea un "aparat " cu un buton de AC care parea oarecum special ptr dacia.

 

Acum si intrebarea mea , de unde se poate achizitiona un astfel de aparat , cat cost , daca are cineva si cum functoneaza ( simti o oarecare racorire sau este complet inutil)
A intrebat AnduDj (4,140 puncte) acum 11 ani in categoria Aer conditionat
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani da exista asa ceva si ma c-am indoiesc ca respectivu cu dacia si-a permis sa puna asa ceva in primu rand iar in al 2 lea rand sunt tare curios daca e functional si cat cere pe masina???Aer conditionat se poate pune pe ORICE masina, doar ca e suficient de complicat pe o masina care nu a avut trasee si lacasuri gandite din fabricatie. Daca mai adaugi la costurile modificarii si costul instalatiei ajungi la niste scoruri frumusele. Probabil ca nu ti-ar  
conveni sa dai 1000-1500 de euro pe un aer conditionat pe o masina veche de 15 ani...atat costa al bun in care se simte ca iti da aer rece DAR sunt si dealea ieftine pe la vreo 100ron care trebuie umplute intruna cu apa circa 450ml/apa si merg pe bateria masinii dar cand se termina apa adio distractie:))...iti spun ca am citit multe forumuri ca am avut si eu damblaua asta si sincer parerea mea e ca cel mai bine vinzi masina si iti iei una cu ac identica sau ce te pofteste buzunaru Stima:)

Comentarii:

A comentat AnduDj (4,140 puncte) acum 11 ani eu nu ma refeream la aerul conditionat cel profesionist (nu stiu cum sa il numesc ) cel care are radiator conducte ...etc. Eu intrebam de cele mici universale .... uite un link (ca si exemplu ....) i
 o kazii.ro/climatizare-auto/aer-conditionat/mini-aer-conditionat-a60506839
A comentat Eugenjeep (100 puncte) acum 5 ani Poți te rog să îmi recomanzi solutiile eficiente de instalare a unui sistem AC pe care le cunosti? Vreau sa instalez AC într-un Jeep TJ care nu a avut instalatie din fabrică. SUNT DEACORD SA PLATESC 1500 - 2000€.
+2 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani au fost loturi de papuci si septari cu ac din fabrica loturi foarte scurte.