4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Am o problema cu calculatorul ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Am o problema cu calculatorul de bord la un golf 3..se reseteaza..

Salut am o problema cu calculatorul de bord ( cred ), de fiecare data dupa ce opresc motorul mi-se reseteaza calculatorul consumul, km parcursi, viteza medie.. si asta daca masina este oprita mai mult timp,  daca opresc motorul 30 min...1 ora, nu se intampla nimic. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi?

Multumesc mult o zi buna.
A intrebat justme4speed (1,090 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Probabil nu are curent pentru memorie indelungata.Verifica continuitatea cablurilor.

Comentarii:

A comentat justme4speed (1,090 puncte) acum 12 ani Multumesc o sa incerc sa verific. Crezi ca ar mai putea fi si altceva?
0 voturi
A raspuns D1rtyDuck (17,970 puncte) acum 12 ani

editat de D1rtyDuck acum 12 ani

Pot fi multe cauze producerii scurtului circuit,normal trebuia sa se arda siguranta din tabloul de sigurante ,dar probabil ca a fost de mai mare de 10A.
Sa nu fie chiar siguranta centrala ,e pozitionata separat pe panoul cu relee si sigurante, e o siguranta mai mare decat restul,cred ca si la amperaj e mai mare decat celalate sigurante

Salut

Comentarii:

A comentat justme4speed (1,090 puncte) acum 12 ani Iti multumesc mult  pt ajutor, azi sau maine verific si va spun ce a fost.
+1 vot
A raspuns nat04u (22,630 puncte) acum 12 ani Salut..nu ai nici-o problema..asa lucreaza computerul de bord.Dupa o perioada mai mare in care masina a stat se reseteaza singur...si e perfect normal..De fiecare data cand pleci cu masina de pe loc calculele sunt diferite la temperatura,consum carburant,km parcursi ..E OK nu ai nici-o problema.Eu am seat toledo din 98 si la fel face pt ca asa este setat de fabrica!!

Comentarii:

A comentat justme4speed (1,090 puncte) acum 12 ani ..e si asta o varianta, dar pana acum cateva luni nu facea asa.. nu stiu ce sa zic, oricum verific si sigurantele si cablurile din bord cat pot de bine. Multumesc oricum pt raspuns.
0 voturi
A raspuns sarpe_dracu (240 puncte) acum 12 ani asa pateam si eu(vw vento) cand puneam contactul era pe 0 cand il luam disparea tot eu aveam siguranta arsa am schimbat-o si e ok