4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > am schimbat kit'ul de franare ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Am schimbat kit'ul de franare si nu imi mai functioneaza abs'ul

sal  am o problema  cu abs'ul si nu pot sa'mi dau seama dc numai merge  dupa schimbarea placutelor si a discurilor de frana. cum imi pot da seama care e "buba"  fara implicarea unui tester ... este vorba de un peugeot 206 .
A intrebat vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

–3 voturi
A raspuns myker22 (27,370 puncte) acum 12 ani ai schimbat discurile cu echipare originala sau le-ai luat de la alta masina sau pentru alta masina? si mufa de la senzori este conectata corect?
+1 vot
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani discurile sunt pentru 206 . coroana pentru  senzorul de abs  se afla pe capul planetarei. nu vad ce mare incompatibilitate sa fie intre discuri si senzori. cu ce metoda pot afla ce senzor e "belit"  ?
–2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani De unde stiti ca nu functioneaza? Martorul ABS ramane aprins pe bord?
In primul rand se verifica atent cablul senzorului ABS;uneori in timpul operatiilor de inlocuire disc frana cablul poate fi sectionat.
Ce dimensiuni au anvelopele montate pe axe fata spate?
Diferente dimensionale generaza erori ABS.

Comentarii:

A comentat vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani martorul ramane aprins . pai e vorba de  195/50/15"  si fatza si spate (care le am de 3 ani).  treaba e ca pana sa o ridic pe elevator sa incep treaba a functionat ...insa de cand am pornito sa o scot din garaj nu se mai stinge si nici in timpul franarii nu da rezultate de functionare .
+3 voturi
A raspuns fulgerash (8,220 puncte) acum 12 ani Sa nu fie partea electrica a pompei de ABS , mergi la tester parerea mea , pe ghicite nu faci nimic .

Comentarii:

A comentat vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani yo asi vrea sa merg la tester dar ns unde sa ma duc aici ca nu sunt in tara ... si nici nu cunosc toti termenii folositi de catalanii astia spurcati printre care traiesc. poate reusesc sa fac ceva .daca fac o incercare cu alti senzori (buni de la alt 206) dar nu montati in locasurile lor macar sa vad ce se intampla pot afla vr'un rezultat sau senzorul da randament doar cand este montat acolo in pozitia lui de lucru .   ?????
+3 voturi
A raspuns fulgerash (8,220 puncte) acum 12 ani asa am patit si eu imi dadea eroare la roata dreapta , am schimbat senzor , rulment si nimic , era din pompa de ABS partea electrica ( eu am un BMW e39 )
+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Daca nu se observa defecte fizice la cablaj sau senzor,numai cu un tester se gaseste defectul.
+2 voturi
A raspuns MMihai (11,970 puncte) acum 12 ani ori senzorul de abs de la roata s-a deteriorat sau nu este mufat bine ori atunci cand ai comandat discurile nu ti-a venit ce trebuie si ai primit discuri pt 206 fara abs se mai intampla si astfel de gafe pt cele de producator si mai ales daca nu ai comandat dupa seria de caroserie
0 voturi
A raspuns cimionut85 (140 puncte) acum 7 ani Ai auzit cumva de discuri fără ABS eu nu rulmenți pot fi cu sau fără ABS