4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > audi 80 motorizare

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+5 voturi

Audi 80 motorizare

am un audi 80 din '92,valoare sentimentala,nu vreau s-o vand,dar motorul e batran si nu prea a fost ingrijit.masina trage greu deja,acceleratie ft ft slaba,desi e 2.0 l.ar trebui sa fac o segmentare ??

Imagini atasate

A intrebat filip_q (540 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Inainte de orice se masoara compresia insotita de o diagnoza minutioasa.
+1 vot
A raspuns mecarm (10,840 puncte) acum 12 ani Primul semn ar fi consumul de ulei???Consuma ulei?

Comentarii:

A comentat filip_q (540 puncte) acum 12 ani da,consuma ulei cam mult,de aia ma gandeam la segmentare,ca scapa,si cum zice turbojack mai sus,compresia e ft slaba,deci scapa :P
0 voturi
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani Ce sa zic este c-am greu de gasit un alt motor in stare buna avand in vedere varsta masini.Eu zic sa o iei incetul cu incetul,ii faci o segmentare,apoi uitate si la garnitura de chiuloasa,poate trebuie skimbata.
P.S:Te inteleg cu valoare sentimentala,si eu am unul, modelul precedent.Bafta cu rezolvarea problemei
+2 voturi
A raspuns answ3r (5,430 puncte) acum 12 ani daca nu gasesti sa facu un transplant de pe un alt audi care in prealabil sa il vezi cum trage si cum se aude reconditioneazal pe al tau.daca faci o treaba buna o sa fi foarte mandru ca ai un motor reconditionat si ca "inima" ei e in ca acolo. mult succes!

Comentarii:

A comentat filip_q (540 puncte) acum 12 ani multumesc.da mi frica sa investesc si apoi sa raman dezamagit,ca sti cum e,la masinile vechi te costa de 10 ori valoarea lor,ca sa le reconditionezi.
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Sincer gasesteti alt motor de 2.0l. Sunt destul de ieftine. Vezi cum trag, cum merg si il iei si ai terminat toata treaba. Dar daca vrei sa-l ti pe acesta, fa-i o segmentare si schimba-i toate consumabilele.
Salut :)
+1 vot
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Nu sti la ce sa te astepti daca iei un alt motor.Mai bine ii faci o segmentare,si o verificare la toate piesele pentru a nu fi problema si din alta parte.