4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > cat trebuie sa fie compresia l...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cat trebuie sa fie compresia la un scuter 2t injectie?

am masurat compresia la un scuter in 2t injectie si a iesit 5-5,5. poate fi asta motivul pentru care nu porneste? cat trebuie sa fie compresia minima la un scuter pe injectie?
A intrebat asandulescu (70,190 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

+1 vot
A raspuns Sevastian_Vr6 (3,540 puncte) acum 12 ani Cu siguranta peste 10 deci da asta este motivul pentru care nu porneste.

Comentarii:

A comentat asandulescu (70,190 puncte) acum 12 ani asa citisem si eu ca nou trebuie sa aiba 11.5 si ieri am mai facut un test de compresie si a iesit 5.5. mecanicul a fost indus in eroare pt ca la un scuter normal pe carburator 5.5 e ok dar la injectie se pare ca e prea putin ca sa porneasca. urmeaza a fi desfacut motorul si trase concluziile: secmentii, piston .......?!
A comentat Sevastian_Vr6 (3,540 puncte) acum 12 ani Cred ca mecanicul tau nu stie de capul lui, la un scuter pe carburator compresia poate sa ajunga si la 13.5 in cazul in care pui cilidru si chiuloasa mai performante. Eu am pus pe piaggio al meu cilindru cu diametru 76mm (daca imi aduc bine aminte) de la malossi + chiuloasa si aveam ceva in jur la 12.5 (daca imi aduc bine aminte) asta find pe carburator.
A comentat asandulescu (70,190 puncte) acum 12 ani iti multumesc pt parerea ta. probabil o sa ii puna alti segmenti sau alt set daca asta e intr-o stare nasoala.ma gandeam sa pun si eu mai mare, dar nu stiu cum e la injectie, adica pot sa pun de 76 fara sa mai fac alte modificari?
A comentat Sevastian_Vr6 (3,540 puncte) acum 12 ani Sincer nu stiu cum e la injectie, dar cu siguranta va trebui sa ii dai mai multa benzina si banuiesc ca nu o poti face decat refacandui softul. Parearea mea lasal original dar in mintile lui, o sa ai mai putine probleme. Bafta.