4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Cat trebuie sa fie compresia l...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cat trebuie sa fie compresia la un motor 2t de 49cc?

Salut tuturor! am si eu o honda nsr 50 cu motor in 2t si azi am facut un test de compresie si a iesit 5.6 compresia ...am auzit ca e cam mica ...este pe carburator nu pe injectie...cat trebuie sa fie in mod normal compresia? si daca ar fi mai mare asta ar insemna ca o sa fuga mai tare sau mai multa putere? Multumesc !
A intrebat dragoshuzzy (380 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 11 ani Pai cu cat compresia este mai mare cu atat explozia este mai puterinca,de aici si o putere mai mare dezvolata de motor,acum nu e neaparat sa fuga mai tare,totusi acest factor este influentat de si de alte lucruri.Cat despre compresie nu stiu exact ce sa iti spun,uite-te si tu pe net la specificatiile motorului,sau in actele ei,ar trebuie sa fie acolo specificat.Salut!

Comentarii:

A comentat dragoshuzzy (380 puncte) acum 11 ani in cartea ei nu scrie ...pe net am cautat dar nimic concret :(...unii spun ca peste 10 altii ...
0 voturi
A raspuns The29031993 (330 puncte) acum 11 ani Eu la un aprilia amico sport 50 aveam putin peste 10 iar mecanicul a spus ca e perfecta. In carte zicea ceva de 11,5 sau ceva de genu dar nu sunt prea sigur. In mod sigur ai segmentii dusi.