4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Am introdus codul gresit la ca...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Am introdus codul gresit la casetofon. Ce e de facut?

Salut. Am un Jeep Grand Cherokee 3.1TD din 2000. Am scos o borna de la baterie, cand am pus`o la loc casetofonul mi`a cerut codul, dar l`am tastat gresit. Codul il am si este corect pentru ca l`am introdus de multe ori fara probleme, insa acum l`am tastat gresit, mi`a scris pe display "wait" , am asteptat doua ore cum scrie in carte apoi am incercat dinnou sa introduc codul cu foarte mare atentie, si am introdus codul corect. Insa nu il recunoaste, apare pe display "repeat" ca si cum codul nu ar fi corect, si dupa 3 incercari apare dinnou "wait" si iar astept 2 ore.

Am incercat de doua ori dupa ce l`am blocat sa introduc codul corect, si mi`a dat de 2 ori eroarea "wait".

Ce parere aveti? ce ar trebui sa fac?
A intrebat Ciupac (560 puncte) acum 11 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

9 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns calibraboss7 (1,090 puncte) acum 11 ani sigur ai gresit un nr.asa am patit si eu in loc sa pun 32 puneam 33 la inceput.sigur ai pus un nr gresit
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Dute la un electrician ceva, el ti-l poate reseta. Eu asa am patit la un FORD MONDEO cassetofon clasic-original de ford.

Salut
!
0 voturi
A raspuns LFS_mihai (31,070 puncte) acum 11 ani scoate iarasi borna si baga codul corect
0 voturi
A raspuns Ciupac (560 puncte) acum 11 ani Nu am tastat gresit  calibraboss7, am mai tastat de cateva ori bine codul dupa si tot nu il ia , e 1411, nu prea ai ce gresit, am gresit doar prima data.
 LFS_mihai    , a stat toata noaptea cu borna scoasa si tot nu imi ia codul. plus inca 8 ore acum la munca si nimic, imi zice tot wait cand tastez.
Am sa merg la un electrician, merci deocamdata.
0 voturi
A raspuns fabian_tiberiu (9,820 puncte) acum 11 ani Nu stiu cat e de reala faza si daca functioneaza...dar am auzit de la un militian(e politai,dar il alint)ca daca il bagi in congelator,ii ingheata nu stiu ce ,celule,iar apoi merge si nu mai ai nevoie de cod...

  REPET,nu am incercat si nici nu stiu daca merge...
0 voturi
A raspuns petri75 (26,570 puncte) acum 11 ani

editat de petri75 acum 11 ani

Salut   
Treaba cu bagatul in congelator e doar o vorba de demult de cand se spunea ca asa se reseteaza telefoanesi si vor merge pe orice retea,deci nu e corect atunci va trebui sa cumpere altul...


Ciupac--casetofonul se lasa in tensiune nu cu borna luata dupa ce ti.a aparut  acel ,,wait,, nu te mai lasa 30 min sa faci nimic cu conditia sa fie in tensiune.
Daca tu lai lasat fara tensiune e posibil ca el sa se fi resetat si a revenit la setarile de fabrica adica daca sti codul de fabrica il poti baga...

Toate reseturile indiferent le ce te referi for reveni la cele de fabrica


Succes

 Pe use scria femei --si cand am intrat erau numai WC-uri
0 voturi
A raspuns xtremcriss (1,390 puncte) acum 11 ani e de asteptat pana apare dinou pt ca ai bagat codul gresit de mai multe ori cand mergi cu masina aprinde casetofonul si lasal asa si cu timpul o sa iti apara iar dar sa ai codul bun de data asta ,am patit si eu la fel doar ca eu am bagat coduri gresite la gramada si abia dupa cateva zile bune si a revenit bafta
0 voturi
A raspuns Ciupac (560 puncte) acum 11 ani Ii scot borna pt ca am un consumator si imi descarca bateria peste noapte, chestia e ca m`a lasat sa bag de mai multe ori codul, dupa ce am asteptat acel "wait" normal cu casetofonul alimentat, insa nu mai recunoaste acel cod care acum cateva zile mergea, cod care e trecut si in acte..
Au trecut cateva zile bune si destule incercari esuate, plus doi electricieni buni din zona mea care au spus ca nu au mai vazut asa ceva.
Alte pareri? merci!
0 voturi
A raspuns Junc (140 puncte) acum 7 ani Buna am si eu o intrebare? Am bagat codul gresit la un cd player ford focus de 10 ori ! Si acum imi apare loked! Mai am ce face cu el?