4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Cheie Blocata? Cum o Scot?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cheie Blocata? Cum o Scot?

Buna seara

Am o dacie 1310 din 99. In seara asta am vurt sa dau masina mai in fata sa o scap putin , am bagat cheia in contact si am pornit  masina . Bun , am dat-o am oprit-o si m-am apucat de spalat . Dupa ce am terminat am zis s-o dau main spate sa se usuce la soare . In timpul spalarii am lasat cheia in contact  pe a doua pozitia ( din greseala) . Cand am incercat sa pornesc masina , nu mai mergea sa dau cheia decat o tura in fata , adica sa se puna contactu ( sa se aprinde martorii din bord ) nu sa si porneasca . Am incercat sa o scot din contact si nu a mers. Tin sa precizez ca n-am tras tare din frica de a nu o rupe . Din ce cauza poate sa ramana acolo si cum pot sa o scot ? Va rog frumos sa ma ajutati cu raspunsuri cat mai rapide , pentru ca trebuie sa plec la mare zilele astea si vreau sa rezolv . Multumesc anticipat.
A intrebat morpheusP (1,650 puncte) acum 11 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns morpheusP (1,650 puncte) acum 11 ani nu ma ajuta nimeni ?:|

Comentarii:

A comentat voxy1 (5,710 puncte) acum 11 ani volanu e blocat?incearca sa misti putin de el stanga dreapta sau invers si in timp ce misti incearca sa tragi de cheie.
+2 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Eu iti recomand sa cumperi un contact nou.Eu cel putin asa am facut la un papuc.
Pretul variaza intre 30-60 lei.
Daca poti da contactul pe pozitia 1 e bine ca il poti scoate usor,fara sa il spargi.
Ca sa te deplasezi cu masina pana la un mecanic lasi contactul in pozitia 2,si ii dai in "nas" la demaror(apesi pe starter).Daca este model de starter capsulat,iei firul subtire de la demaror si il pui pe + la baterie si pornesti masina.
0 voturi
A raspuns Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 11 ani salut...cel mai sigur schimba butucul cu totu...
chear daca o deblochezi akm poate sa iti faca figuri mai tarziu si cine stie pe unde te vei afla cu masina....asa ca mai bine cred eu sa schimbi butucu cu totu.
toate cele bune.