Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Computer bord ?!

Salut. Detin un Golf 4 2002, 1.4 16 Valve ..

1.Nu imi arata computerul de bord cati kilometri mai pot sa merg cu benzina care o am in rezervor .. Care ar putea fi problema ?

2. Normal cand lasi pozittiile aprinse sau semnalizarea si scoti cheia din contact si usa este deschisa ar trebui sa se auda un piut, nu ? La mine nu se aude, o rezolvare si la problema asta, daca se poate .

 

Stima si respect !
A intrebat AR92KTA (50,130 puncte) acum 12 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns luk10n3 (2,040 puncte) acum 12 ani salut.eu am un ford focus si atunci cand ii pun contactul daca tin apasat pe butonul meniului com de bord il pot punte pe oprit(atunci imi mai arata doar gradele de afara) sau pe pornit si atunci imi arata tot(consum mediu/instant cat mai am de parcurs cu motorina etc) deci sa iti explic si sper sa intelegi:::::::
                      eu la maneta de semnalizare am un buton(info) tin apasat pe el,dupa care pun contactul si las asa.in acel moment pe display'ul com de bord imi arata ON.(computerul masinii mele are doua butoane R reset si S sa il setez in mile,galoane..,iar din acele doua butoane il pot pune pe OF.)Nu stiu la golf cum este si de aceea ti'am explicat asa cat de cat.Nu stiu cat de mult am reusit sa te ajut si cat de explicit am fost dar sper sa te fi ajutat macar putin.Succes astept sa spui cand ai rezolvat.Bafta

Imagini atasate