Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum montez xenon?

Salut. De curand am cumparat 2 kituri xenon h7 ptr bmw e90. (unu ptr faza scurta si unu pentru lunga). Sunt de la carguard, ce parere aveti de aceasta firma? Am dat 7 mill pe ambele kituri. Problema ar fi alta, toata treaba a fost pe fuga si nu stiu daca am luat ce trebuie, ma refer la tipul becului. e h7 6000k de 35w parca. o parere, un sfat, daca am luat bine.
Alta treaba ar fi montatul, cum se monteaza? nu ma refer la legaturi, ma refer cum prind balastu la far acolo. pe net zice ca ar avea niste bande dublu adezive, dar eu nu am vazut in cutie. sunt niste tije demetal doar. as vrea si eu o parere si o indrumare. orice e binevenit, chiar daca e de rau.
Multumesc
A intrebat luxi (5,720 puncte) acum 12 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani Da sunt bune cele de 6000k. Dar de ce ai luat 2 kit uri ? H7 este si pentru scurta si pentru lunga . Cat despre montaj nu te pot ajuta, nu stiu .

Comentarii:

A comentat luxi (5,720 puncte) acum 12 ani pentru ca nu am luat bixenon, am zis sa pun un kit pe scurta si un kit pe lunga. am zis, a fost totu luat pe fuga, pentru ca mi.a zis cineva ca da comanda pentru el si i.am zis sa imi dea si mie 2 kituri de h7. deci h7 este la ambele becuri? deci merge sa pun cum am zis, un kit pe scurta, unu pe lunga?
+2 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 12 ani Tu ai un singur bec de lunga si scurta deci montezi un singur kit si ai xenon pe ambele faze,balasturile le prizi si tu de ceva pe la motor improvizezi

Comentarii:

A comentat luxi (5,720 puncte) acum 12 ani te contrazic, am 2 becuri, m.am uitat. scurta se aprinde un bec si cand dau lunga se aprinde si al doilea. confunzi farurile. nu sunt adaptive. sunt alea clasice. ma gandesc la altceva, am citit pe net ca xenonul aftermarket da eroare de bec ars sau cam asa ceva. e p[osibil sa dea si la asta? ca de exemplu asta care a dat comanda si.a pus pe masina lui audi a4 b7 si lui nu ii da eroare. mai astept pareri.
0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 12 ani Ori ti se pare ori nu ai h7,si eroare de bec ars poate da in bord depinde de noroc,sunt cumva can bus kiturile?

Comentarii:

A comentat luxi (5,720 puncte) acum 12 ani Nu m.am uitat pe bec, eu am cumparat din ce am gasit pe net. Am selectat marca modelu si anu de fab si mi.a aratat ca bec h7 am nevoie. Nu sunt sigur daca sunt can bus, sincer sa fiu nu stiu exact la ce se refera. Dar stiu ca pe cutie scrie HID. Nu prea ma pricep asa de bine, daia intreb. Si referitor la montat. Unde se monteaza balastul, ptr ca eu am niste tije de metal.

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns GbO69 (690 puncte) acum 12 ani Pe langa kitul de xenon trebuie sa cumperi  si un Kit anulatoare eroare bec ars.  costa 60 de lei, pe faza scurta se potriveste  xenonu h7,  dar pe  faza  lunga nu, am atasat o poza  unde am pus eu balasturile. ms:)

Imagini atasate

Comentarii:

A comentat luxi (5,720 puncte) acum 12 ani Ce becuri merg p lunga si daca nu iau kit anulator imi da eroarea doar, nu arde becurile sai ceva de genu?  Ms.

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns GbO69 (690 puncte) acum 12 ani din cate  stiu  pentru faza lunga h1, anulatoarele nu ard nik doar impiedica  senzoru din bord (bec ars) sa nu se aprinda!

Comentarii:

A comentat luxi (5,720 puncte) acum 12 ani Da, am inteles, dar daca nu pun anulatoare, imi arata doar ca am bec ars, nu il si arde sau sa se intample altceva.