4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > cum se poate anula imobilizato...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum se poate anula imobilizatorul la un fiat brava 1.4 12v benzina din '97?

A intrebat tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani La un electronist.
Intreaba la un service mai rasarit,au ei "legaturi".

Comentarii:

A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani stiu ca imobilizatorul are comanda si pe bobina de aprindere, si pe ecu, dar nu stiu cum sa fac sa le pacalesc, ca sa fac masina sa porneasca. am verificat tensiunile pe bobina cu contactul pus, insa nu reuses sa-i dau de cap...
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Daca e obd2,atunci se gaseste pe net un immo off.Daca nu,adica e mai veche de 98,intreaba tot la un service(sau daca sapi probabil gasesti pe vreun forum),direct nu iti poate spune nimeni(producatorul si asigurarile interzic asta,mai departe deduci).
+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani Am specificat foarte clar ca se rezolva la un electronist care face asa ceva. Este destul de greu si trebuiesc niste scule specializate plus o baza de cunostinte solide in domeniu.
Nu se rezolva cu un bec si doua fire.

Comentarii:

A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani Uneori se mai rezolva si asa, si am si exemple, dar asta e un alt caz... (daca omul meu vrea, avand in vedere ca vorbim de o masina de 500 de euro, voi inlocui ecu+imo+chei s.h. care costa undeva la 350 ron)
A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani Am rezolvat-o! am rescris softul fara imobilizator si i-am anulat fizic imobilizatorul(o cutie neagra de 10x10 :)) ) Eu credeam ca este aproximativ ca la modelele diesel, unde imobilizatorul taie alimentarea la bobina de aprindere si o pot lega ,, pe direct'' cu mici modificari, insa era total diferit.
Multumesc mult pentru raspunsuri.