4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > de ce functioneaza inchiderea ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce functioneaza inchiderea centralizata la a4b5 rareori?

Salut...are un prieten un audi a4 b5 caruia ii functioneaza inchiderea centralizata numai cand are ea chef :)))... dar treaba e ca functioneaza rareori la o saptamana 2 isi revine pentru cateva minute si apoi iar nu mai functioneaza ...
A intrebat kowally (2,350 puncte) acum 10 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 10 ani Trebuie desfacut modulul de inchidere centralizata.
La avant e in portbagaj in partea derapta intr o protectie din burete,probabil si la sedan tot acolo il gasesti.
Dupa ce desfaci modulul verifica atent placa pt.ca are sigur cateva contacte deslipite ce trebuie relipite cu un pistol.
Verifica atent pt ca la prima vedere totul e ok.
De acolo vine problema!

Comentarii:

A comentat kowally (2,350 puncte) acum 10 ani prima oara acolo m.am uitat dar nu mi sa p[arut nimic dubios ... maine mai ma uit odata ... bine ar fi sa fie asa ..
A comentat Driver09 (49,100 puncte) acum 10 ani Uita te bine sigur acolo e problema.Si eu cand am desfacut pt. prima oara am gasit 1 contact deslipit,am pus la loc, tot nu functiona doar cand vroia.Am mai desfacut odata si am ami gasit vre o 5-6 pini dezlipiti.
Verifica si mufa aceea cu multi pini care intra in modul sa nu aibe contacte oxidate.
A comentat kowally (2,350 puncte) acum 10 ani m.am uitat din nou la mufe si nu am nimic, dar chiar nimic oxidat .. totul e ok .. am scos furtunasul ala rosu de vacum si am suflat pe el si mi se inchid si deschid toate usile(deci nu e nici un furtun spart si nici nu scapa aer pe nicaieri. Treaba e ca atunci cand invart cheia in usa nu se actioneaza pompa .
A comentat danisaman255 (110 puncte) acum 6 ani nu sti car e sunt firele pentru semnalizare la audi a4 b5 96 si dacse leaca direct la vacum inchidere centralizata ? oare merge in usa soferului sa o pun?
0 voturi
A raspuns cotropitorul (140 puncte) acum 6 ani problema poate fii din motorasul de la pompa de vaccum care se poate bloca dar atentie cum umbli ca trebuie desfacut motorasul ca sa cureti periile si motorasulo in interior. cea mai mare problema este sistemul de paleti care face vaccumul ca e din grafit sa nu il spargi. tre sa ai mare grija.