4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > de ce geamul la vw fata electr...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce geamul la vw fata electric nu se mai ridica pana sus si se aud sunete ?

in seara asta am observat ca geamul sofer nu se mai ridica pana sus si cand actionez butonul nu se lasa cum trebuie si se aud zgomote ce paote fi are rost sa o desfac sau neaparat trb macaraua schimbata? sau fie data peste cap ?
A intrebat powerflex (8,090 puncte) acum 10 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 10 ani ti-e dus cablul de la macara, posibil si rola de la motoras
0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Demontezi fata de usa,verifici daca ajunge curent la motoras si daca ramane(daca se opreste curentul automat dupa un timp x nu e ok).Daca e constant,verifici sufa si rolele ei,precum si prinderea ei pe geam si la ansamblul motorasului.Daca sufa este ok,atunci problema e din motoras.
PS:Sufa sarita de la locul ei nu mai actioneaza geamul deloc sau face doar galagie.verifica si chederul precum si alinierea geamului.

Comentarii:

A comentat powerflex (8,090 puncte) acum 10 ani salut am demontat fata de usa si am dat macaraua jos si zbirul ele ciufulit lam curatat de firele de zbri ciufulite dar idee e ca in motoras el invarte dar acolo sa produs incarligarea si am taiat zbirul de tot si am pus la loc asa geamul lam suspendat sus si o sa iau macara intrebarea mea ar mai fi oare trebuie si motoras daca in interiorul sau sa facut zbirul gramada?
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Din ce stiu eu se schimba kit complet(de cate ori am vrut sa cumpar doar motoras sau doar kitul pentru geam asta mi s.a raspuns sau cauta la dezmembrari).Motorasul ramane daca e bun,kitul cu sufa si sistemul de urcat coborat in care se insurubeaza motorasul se schimba complet.