4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > De ce nu se deschide geamul si...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce nu se deschide geamul si nu functioneaza iluminarea la portiera dreapta fata?

De o luna de zile sunt posesorul unui Exeo ST 2011 2.0 143CP. De cand am luat masina, am observat ca geamul dreapta fata nu se poate actiona folosid butonul de pe usa pasagerului, ci doar din butonul soferului si din cheie. Initial am crezut ca este vorba doar de butonul respectiv si ca, odata cu schimbarea lui problema se rezolva. Acum 3-4 zile m-am apucat sa dau fata de usa jos sa vad ce se intampla... surpriza... aceasta a mai fost demontata odata. Am reusit sa scot butonul, l-am verificat cu un multimetru digital si am constatat ca nu este defect, asa ca am m-am apucat sa demontez si usa spate sa incerc butonul acolo. Evident, acesta a mers pe spate, dar cel de pe spate nu a mers pe fata. M-am lasat pagubas, fiind si tarziu am zis ca rezolv alta data... cand sa pun fata de usa la loc, am observat ca nici becurile de pe usa nu functioneaza (nici cel rosu si cel de jos).
Este posibili ca piesa cu codul 8e1959802g in care sunt conectate toate cele mentionate mai sus, sa fie defecta? Daca da, se poate face o diagnoza cu VAG-COM?
Imi spunea cineva ca acesa este modulul de confort dreapta fata si e posibil sa fi fost schimbat si necodat, sau poate codat gresit.

Problema este posibil sa apara si la Audi A4 B7 deoarece Exeo este fablicat pe platforma acestuia.
A intrebat iRapsody (170 puncte) acum 7 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns autodre (13,570 puncte) acum 7 ani Salut,  verifică și firele dintre stâlp și portieră. Dă manșonul de cauciuc la o parte.  Se întâmplă des să se întrerupă 2-3, având în vedere că se articulează la fiecare deschidere
0 voturi
A raspuns iRapsody (170 puncte) acum 7 ani M-am gandit si eu la asta... Dar e putin probabil tinand cont ca de pe partea soferului si din cheie merge deschis geamul. Am incercat si cu VAG COM si nu da nicio eroare.