4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > De ce mi-sa stricat iar altern...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce mi-sa stricat iar alternatorul dupa ce a fost reparat?

Salutare, am un opel astra g 1.7dti si acum o saptamana m-a lasat alternatorul am fost cu el la reparat si mi-a zis ca sa dus ditotele si regulatorul(daca nu ma insel) dupa ce au fost schimbate am testat alternatorul si incarca 13.80v la relati si 14 si ceva turat. Toate bune si frumoase, am avut un drum dus intors targoviste-bucuresti si pe la intrare in targoviste a inceput sa imi intrerupa casetofonul si sa apris erroarea check engine in bord, apoi la vreo 1km de casa am oprit sa iau o cafea si cand sa pornesc motorul inapoi..bateria era dusa si nu mai pornea...am testat iara si aveam 12v cum e posibil asa ceva ? Tin sa mentionez ca nam trecut prin apa sau sa merg cu bateria goala bateria era verde de cand am plecat.
A intrebat StanG (140 puncte) acum 6 ani in categoria Electrice

editat de StanG acum 6 ani

Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 6 ani Salut, am acelasi model de motor, se strica des, si eu il repar anual. La tine daca s-a stricat intr-o saptamana e clar ca nu a fost bine reparat, sau ti-a schimbat doar unu din piese si acum a cedat si cealalta. cel mai bine ar fi sa iti iei unu reconditionat si s ail montezi in service autorizat ca sa ai garantie.

Comentarii:

A comentat StanG (140 puncte) acum 6 ani Salut ,multumesc de raspuns in primul rand, vroiam sa spun ca eu il montez si ma gandeam sa il mai descfac si sal duc la o verificare sa vad daca e alta piesa sa o schimb dar mie teama sa nu ma lase iara. Credeti ca ar fi mai bine sa imi iau unul intreg sau sa il mai duc odata?
+1 vot
A raspuns Beniami (440 puncte) acum 6 ani Deci, din ce ai zis tu aici cel mai probabil nu a fost reparat cum trăbă alternatorul. Şi eu duc la reparat aproape în fiecare săptămână câte un alternator, dar până acuma nu a venit nici un client cu reclamații.