4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > De ce nu porneste masina?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce nu porneste masina?

Am un 320i E36 din '93, la un momentdat, mi-a murit motorul in timp ce mergeam. Am tras pe dreapta si nu a mai vrut sa porneasca. Dupa un timp de inchis-deschis masina cu alarma pusa, intr-un final a pornit. Am reusit sa ajung cu ea acasa si cateva zile nu a mai facut asa. Acum nu mai vrea deloc sa porneasca si nu pot merge cu ea la tester. Mai multi mecanici care au fost si au vazut au spus ca poate sa fie de la alarma care e pusa pe motor si nu ii da voie sa porneasca, daca eu cand m-am dat jos din ea, am inchis masina/pus alarma si dupa a pornit fara nicio problema. Alarma e cea originala. Alti au spus ca poate sa fie senzorul de la arbore. Ce pot face?

Mutumesc.
A intrebat Skyll3x (430 puncte) acum 11 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns stefanST (19,540 puncte) acum 11 ani Salut, posibil sa fie si pompa de benzina din rezervor. Alarma daca e cea originala e putin probabil  sa iti faca probleme de genul asta daca nu a fost umblat la ea.
0 voturi
A raspuns hylander25 (230 puncte) acum 11 ani salut exact sub volan pe partea stanga ar trebui sa ai o cupla cu 6 fire 3 deasupra si 3 dedesupt .Verifica cele 3 fire de jos sa ai la ele 12.70V sau apropiat de valoarea aceasta.Daca pe unul din ele ai mai putin de 12v inseamna ca de acolo iti face figuri de genere ultimul fir din partea dreapta cum te uiti la ele.Recomandareae ar fi sa tragi un 12v de la celelalte.Sper ca te va ajuta
+1 vot
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Ar trebui sa vezi daca da scanteie.Cred ca merge aplicata metoda "batraneasca".Scoti o bujie,bagi fisa in ea,o pui pe fier undeva sa aiba masa si vezi daca da scanteie.Daca nu da scanteie e posibil sa fie senzorul de pe volanta.
0 voturi
A raspuns Skyll3x (430 puncte) acum 11 ani Am dus masina la test miercuri si deabea azi au facut testul. Au spus ca au aparut mai multe erori. Prima ar fi sonda lamba a spus ceva ca e pe scurt sau ceva de genul si da eroare ca sunt stricate injectoarele. Dupar ar fi senzorul de turatie. O zis ca nu poate sa schimbe nimic pentru ca nu stie exact ce poate fi si deaba luni le verifica si imi spune. Eu sper sa fie senzorul de la arbore, scap mai ieftin. Si asa a fost 75Lei testul + 50lei/ora cand verifica ce are cu adevarat.