4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Dereglare vitezometru din cauz...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Dereglare vitezometru din cauza jantelor?

Buna tututor am un golf 3 din 93 când lam luat avea jenti de tabla pe 13 inch si mi-am cumparat o pereche de jenti de aliaj pe 14 inch acum întrebarea mea este se poate cumva ca vitezometrul sa indice eronat viteza? adica acuma jentile+rotile sunt mai mari.Va intreb asta pentru ca nu prea le am cu auto abea ce mi-am luat masina si mi-a zis cineva sa am grija cu viteza ca desi mie vitezometru imi arata 50 e posibil sa am mai mult din cauza ca am schimbat jentile nu stiu ce sa mai cred :))Pentru eventualele greseli gramaticale imi cer scuze!
A intrebat Ascendent (870 puncte) acum 9 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns flaviuf (3,790 puncte) acum 9 ani Nu neaparat...totul depinde de ce balon ai la noile cauciucuri...in mod normal (daca utilizezi dimensiunile omologate) , daca raza jantei creste, balonul cauciucului scade astfel incat raza finala ramane aceeasi (raza janta+balon cauciuc).

Comentarii:

A comentat Ascendent (870 puncte) acum 9 ani Multumesc foarte frumos,aia ma gândeam ca janta fiind mai mare cauciucul compenseaza dimensiunea fiind mai subtire,Multumesc foarte frumos.Toate cele bune iti doresc!

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns The29031993 (330 puncte) acum 9 ani Daca imi aduc bine aminte pe golf 3 la ajntele pe 14 trebuia sa ai 185/65/r14. Uite-te in talon sau in carte si vezi daca ai omologate si jantele pe 14. Daca da scrie acolo dimensiunile. Compara cu ce ai tu si daca e la fel nu ai probleme.