4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > nu-mi merg proiectoarele de ce...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Nu-mi merg proiectoarele de ceata ?

stie cineva unde se afla releul de la proiectoarele de ceata fata la skoda fabia 2001 ? nu i-mi merg proiectoarele de ceata care e problema tin sa mentionez ca siguranta este buna la fel si becurile ce ar putea fi eu cred ca este releul ars dar nu stiu unde este pozitionat daca stie cineva si poate sa ma ajute ii sunt recunoscator :) ?
A intrebat mircea07 (280 puncte) acum 10 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Scoate mufa si vezi de ai curent la proiectoare,deasemeni verifica si intrerupatorul(sunt cateva serii care au probleme cu intrerupatoarele).
Pentru a detalia despre releu,motorizare si cai putere sau cod motor.
+1 vot
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani skoda fabia din 2001 sunt cateva modele. Daca nu ne detaliezi ceva despre masina nu stiu cati dintre noi te vom putea ajuta.

Comentarii:

A comentat mircea07 (280 puncte) acum 10 ani pai in talon scrie asa skoda fabia 6y sincer mai multe nu prea stiu :(

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns mircea07 (280 puncte) acum 10 ani

editat de mircea07 acum 10 ani

salut pai motorul este de 1.4 mpi 44 kw 60 kp  benzina mufa nu are curent doar sa nu fie blocul de lumini dar nu cred .aa si inca ceva proiectoarele mergeau dar intr-o zi am spalat masina am mers 1 km cu ele aprinse iar la un moment dat am observat ca nu mai ardeau :(
ce poate fi

Imagini atasate

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Sufera din cauza injuraturilor probabil.Daca a aparut problema dupa spalat se verifica siguranta.
A comentat mircea07 (280 puncte) acum 10 ani nu obisnuiesc sa merg cu ele aprinse :D siguranta am verificat-o e buna
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Blocul de lumini se poate verifica 'pe loc'.Releul,inainte de a se strica are simptome specifice,iar daca e stricat face un pacanit specific(asculta cand pornesti proiectarele).Daca nu gresesc(voi reveni cu locatia precisa)este sub volan,langa sigurantele de sisteme interne(lumini interne,lumini bord,plafoniera).Posibil sa il gasesti scris pe capac.
A comentat mircea07 (280 puncte) acum 10 ani cand aprind proiectoarele nu se aude nimic si nici martorul din bord de la proiectoare nu se aprinde care normal ar fi trebuit sa se aprinda cand sunt pornite
A comentat mircea07 (280 puncte) acum 10 ani sincer chiar m-am uitat acolo in stanga sub bord sunt 3 relee dar nu cred ca e vreunul de la proiectoare si le-am si probat pe fiecare in parte (am scos unul am pus altul bun) si tot degeaba:(
A comentat mircea07 (280 puncte) acum 10 ani oricum ms mult pentru informatii daca afli unde este pozitionat sigur releul astept pana atunci o sa incerc sa ajung pe la dezmembrari poate e blocul de lumini ;)

Alte raspunsuri: (4)

0 voturi
A raspuns DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani controleaza instalatia de la alimentare pana la consumator cu un tester!

Comentarii:

A comentat mircea07 (280 puncte) acum 10 ani la fel am controlat.o e buna
A comentat mircea07 (280 puncte) acum 10 ani deci ori blocul de lumini ori releul care nu stiu unde este pozitionat :
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Eu am 3 scheme electrice pentru acelasi motor,difera echiparile.Oglinzile sunt electrice si incalzite sau manuale/doar incalzite?
A comentat mircea07 (280 puncte) acum 10 ani manuale doar incalzite
+1 vot
A raspuns CataZRO (9,540 puncte) acum 10 ani Salut alea de langa proiectoare sunt stroboscoape(nu sunt legale) sau leduri ? :)
Erau mai faine pe alb

Comentarii:

A comentat mircea07 (280 puncte) acum 10 ani sunt leduri si oricum nici astea nu cred ca sunt legale :)
A comentat mircea07 (280 puncte) acum 10 ani sincer ele sunt de 24 v obisnuiesc sa puna soferi de tir la camioane dar nu afecteaza cu nik deoarele nu lumineaza la intensitate max ci sunt mai slabe pe 12 v ceea ce ma face sa cred ca nu-mi supraincarca bateria sau instalatia:)
+1 vot
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 10 ani du-te la dezmembrari si cauta un bloc de lumini dar care sa aiba si opriunea de proiectoare. Baga mufa in el si vezi daca merge. Eu cred ca e de la blocul de lumini
0 voturi
A raspuns mircea07 (280 puncte) acum 10 ani ok ms mult o sa fac si asta dar tot nu stie nimeni unde se afla releul ala de la proiectoare :(((