4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > Este legal sa ai proiectoarele...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Este legal sa ai proiectoarele de ceata vopsite in culori de politie?

Uitati-va la poza atasata. Este legal sa ai proiectoarele de ceata vopsite in culorile albastru si rosu?

Imagini atasate

A intrebat Aur (160 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning exterior

editat de Aur acum 11 ani

Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani alea nu sunt proiectoare...sunt troboscoape...si legal NU este voie,dar nimeni nu iti zice nimic daca nu le folosesti...daca esti prins cu ele in functiune risti amenda si confiscarea lor!
–2 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 11 ani nu ai voie........
+1 vot
A raspuns mannyx (7,640 puncte) acum 11 ani se numesc stroboscoape (un fel de girofar) se aprind ca cele din discoteca. si presupun ca masina face parte din cele de coloana oficiala avnd in vedere ca le-a pus asa la vedere fara nici o "jena"
0 voturi
A raspuns petri75 (26,570 puncte) acum 11 ani este interzisa imitarea luminilor de la masinile din gama SPP sau SRI (semnalele Acustice si Luminoase)
+1 vot
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Nu iti spune nimeni sa nu le ai pe masina, dar daca te prinde cu ele in functiune circuland pe drum public, primesti amenda.
+1 vot
A raspuns prostilor (280 puncte) acum 11 ani cand esti gabor si te crezi smecher ca ai un jeep eventual 2.7d si fara nicio obtiune pe el, normal iti permiti sa iti pui stroboscoape si eventual sa le si folosesti ca doar na ai legitimatie nu de alta, si stiu asta ca am montat asa ceva pe masina personala a unui  comisar, deci il durea in pl , asta daca avea cineva curajul sa il opreasca sa ii zica ceva. deci concluzia nu este ilegal sa le deti dar este ilegal sa le folosesti dar daca esti cu pl mare si eventual gabor......faci ce vrei in trafic....