4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > NU vine curent la electromotor...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

NU vine curent la electromotor ford mondeo 1,8 td 1997 ?

Salut.Vin si eu cu o problema la un Ford Mondeo 1,8 td 1997 .Am inlocuit motoarele dupe una pe ala Totul am mers bine Da .Nu imi vine curent la electromotor .Pe cea care am dezmembrato merge perfect Electromotorul Ca sa fiu mai Precis ,Cand ai dau chie nu cupleaza .aVETI  iDEE CE ARA PUTE FI ..
A intrebat razvan.ionut.16144 (160 puncte) acum 9 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns CristianAdrian (16,870 puncte) acum 9 ani carbunii de la electromotor.trebuie dat jos electromotorul si curatat.cloectorul electromotorului aste putin murdar de la carbuni......si contactul este imperfect.
0 voturi
A raspuns CristianAdrian (16,870 puncte) acum 9 ani ca sa vezi daca vine curent la electromotor poti lega la firul care vine la electromotor,cel gros,poti lega o lampa de control pe masa masinii si cu varful lampii atingi acel fir care vine la electromotor.sigur lampa se aprinde.deci acolo vine curent cu siguranta.problema la tine sant daor carbunii electromotor.este praf si murdarie acolo in capacul carbunilor si este contact imperfect pe colector......

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Firul gros are curent mereu pe el.Firul subtire e cel de semnal,daca nu ii vine curent poate avea de 2 ori mai multi carbuni,tot nu se invarte.
On topic:Verifica firul subtire care vine la electromotor.Daca ai curent cand esti cu cheia in pozitia 3,inseamna ca e electromotorul de vina.Daca nu,incepi pe circuit,siguranta,releu,conexiuni,contact cheie.
0 voturi
A raspuns razvan.ionut.16144 (160 puncte) acum 9 ani Mai poate sa fie un releu ceva ?
0 voturi
A raspuns Johny7 (140 puncte) acum 8 ani Si eu am ceeasi problema , numai ca la mine are toane, cand vrea lucreaza electromotorul . Am demontat electromororul am curatat colectorul si i-am schimbat si busca. O rugaminte as avea daca ma poate ajuta cineva, sa imi spuna unde se gaseste acel releu.