4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > problema casetofon opel astra ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Problema casetofon opel astra f ?

Salut tuturor ! am si eu o problema cu casetofnul la un astra f din '97 este casetofonul original si nu asi vrea sa il schimb cu altceva imi place acesta ca vine frumos cu bordul etc...problema e urmatoarea ...il deschid se aprind butoanele de pe el imi arata temperatura si ceasul pe display dar nu se aude nimic...si nu imi arata nimic legat de casetofon fregventza etc....ce se poate face? multumesc mult!
A intrebat hondansr50 (2,160 puncte) acum 11 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Pune o poza cu unitatea audio.
Posibil firul de plus de la contact sa iti faca probleme(din cate stiu ceasul si info sunt pe alta sursa de curent).Deasemeni de verificat si siguranta din radio,posibil de acolo sa fie defectul.

Comentarii:

A comentat hondansr50 (2,160 puncte) acum 11 ani am citit pe un forum sa tin apasate tastele 4 si 6 simultan cu contactul pus si aparatul oprit si sa pornesc aparatul...si a mers! sia revenit apoi am luat conactul lam pus iar si cand sa dau drumu iar la casetofon surprizaaa la fel ca inainte...am incercat iar metoda si nu mai merge:(  deci nu e din legaturi...
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Atunci incearca sa faci pasii necesari pentru a asculta un post de radio sau o caseta si vezi daca se aude.
Daca se aude atunci e din cablul dintre cass si ecran,daca nu se aude atunci e o problema din cass.
A comentat hondansr50 (2,160 puncte) acum 11 ani deci am facut acum aceasi pasi cu 4 si 6 si-a revenit iarasi mergea ...se auzea radio tot ok dar cand scot cheia din conact si o pun iarasi dau drumu la casetofon aceasi bealea....nu ramane memorat ca sa zic asa ....:(
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Nu stiu ce faci tu acolo cu 4 si 6,e reitinializare(reset plus pornit) sau il scoti din safe mode?Problema suna a safe mode,ceva nu ii convine si trece in safe mode,poti verifica si daca ai curent la firul galben de la alimentare,din cauza acelui fir nu tine minte setarile.
A comentat hondansr50 (2,160 puncte) acum 11 ani cu 4 si 6 din ce am citit schimba nu stiu ce dintre display si casetofon ceva cu 10 nuj ce si 8 nuj ce:D
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Se schimba 'frecventa'(impropriu spus deoarece e un bus cu mai multe conectoare),deci problema ta e acel cablu.Fie din casetofon,fie de la display.