4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > ,sal audi a4 98 tdi 110cai m...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

,sal audi a4 98 tdi 110cai mi se antampla ,ceva ciuda ?

Ajutatima am un a4 din 98 tdi 110 ccv apa ami statea la 90g nici nu urca nici nu cobora acum am miscat scaunu si mi sa aprins aiebagu acum urca apa la 90g si cand dau drumu la caldura scade apa detot de urcat nu sare de 90g ce fac? Termostatu e nou e VALEO . ?
A intrebat doru112 (220 puncte) acum 10 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Am incercat cu bing dar nu ma ajuta.Poti fi mai precis si preferabil in romana?
Din ce am inteles,scaunul miscat plus airbag inseamna mufa prinsa de sistemele de la scaun sau smucita,se verifica si eroare se elimina cu tester.
Cu apa,pune apa si aeriseste radiatorul de caldura.

Comentarii:

A comentat Driver09 (49,100 puncte) acum 10 ani La a4b5 sistemul se aeriseste automat.
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Sistemul de aeriseste automat,nu contest asta,dar radiatorul de caldura,cata vreme are supapele inchise,nu se aeriseste.Cand deschizi caldura,boom dispare antigelul si apar problemele.
0 voturi
A raspuns doru112 (220 puncte) acum 10 ani

editat de doru112 acum 10 ani

Totul a fost ok cu apa an momentul cand am miscat scaunu  azi dimineata si sa apris aierbagul am observat dupa ce a urcat apa la 90g si am dat drumu la caldura a svazut la 60g si cineva mia zis ca poate am facut vrun scurt cand am miscat scaunul e posibil? Apropo sun an spania si nu e asa frig sa gandesti ca am dop la radiator multumesc

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani E asa de lung drumul fie el si electronic de la scaun pana la apa.Deci,daca ai dat drumul la caldura si a scazut apa si nivelul apei,SE aeriseste radiatorul de caldura.Faptul ca a scazut asa de mult temperatura posibil termostat dechis.
Eroarea cu airbag-ul,cum am scris mai sus,se repara pe tester dupa ce ai verificat mufa(ori e rupta plasa din scaun,ori e doar mufa miscata).
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Verifica mufele,firele de sub scaun